Συγκλονισμένη και η Marca με τον θάνατο του Τσουμάνη

Συγκλονισμένη και η Marca με τον θάνατο του Τσουμάνη

Κώστας Τόπας
Συγκλονισμένη και η Marca με τον θάνατο του Τσουμάνη

bet365

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ο απρόσμενος θάνατος του Νίκου Τσουμάνη, με την ισπανική «Marca» να κάνει λόγο για τον τρόπο που ο άλλοτε αμυντικός του Άρη, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο Νίκος Τσουμάνης βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία 31 ετών, τα ξημερώματα στην Μαρίνα της Αρετσούς στην Καλαμαριά. Σύμφωνα με την νεκροψία που διενήργησε η ιατροδικαστής, ο θάνατος του Νίκου Τσουμάνη προήλθε από αφυξία, καθώς ήταν δεμένος με δεματικά καλώδια μίας χρήσεως, tie wrap, στον λαιμό του.

Η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου και δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη κι από την «Marca». Το ισπανικό Μέσο κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον θάνατο του αδικοχαμένου αμυντικού, λέγοντας ότι βρέθηκε «χωρίς παλμό και με ένα σχοινί στο λαιμό του», ενώ αναφέρονται και τα οικονομικά προβλήματα που είχε, όπως παραδέχθηκε και ο στενός κύκλος του Τσουμάνη.

fa

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα