Σπανός για Τσουμάνη στο Gazzetta: «Αν δολοφονήθηκε θα μου κάνει εντύπωση, ήταν κύριος»

Σπανός για Τσουμάνη στο Gazzetta: «Αν δολοφονήθηκε θα μου κάνει εντύπωση, ήταν κύριος»

Σπανός για Τσουμάνη στο Gazzetta: «Αν δολοφονήθηκε θα μου κάνει εντύπωση, ήταν κύριος»

bet365

Ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, συνεργάστηκε με τον Νίκο Τσουμάνη, που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του και μέσω του Gazzetta μοιράζεται τη γνώμη που είχε σχηματίσει από τον 31χρονο.

Tη σεζόν 2017-2018, ο Δημήτρης Σπανός οδήγησε τον Άρη στη Super League Interwetten. Ενας από τους παίκτες που είχε στο ρόστερ του ο 31χρονος Νίκος Τσουμάνης, που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του.

«Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, δεν είχε την ανάλογη οικονομική απολαβή από το ποδόσφαιρο», έχουν πει άνθρωποι που τον γνώριζαν.

Ο νυν τεχνικός του Ιωνικού μέσω του Gazzetta αναφέρεται στο τί θυμάται από τον Τσουμάνη:

«Ήταν ένα σοβαρό παιδί, επαγγελματίας. Δεν είχε πολλές κουβέντες. Παρόλο που δεν έπαιζε πολύ με μένα, δεν μου έκανε παράπονα. Δεν μπορώ να πω τίποτα κακό. Ήταν καλός και ως ποδοσφαιριστής αλλά κι ως παιδί. Θα τον χαρακτήριζα ακούραστο».

Θυμάστε κάποια προσωπική κουβέντα που ενδεχομένως να είχατε:

«Δεν σου έδινε τη δυνατότητα να έχεις και πολλά - πολλά μαζί του. Ήταν πολύ της δουλειάς. Αν είναι δολοφονία, θα μου κάνει εντύπωση - δεν έδειχνε να είναι παιδί που θα μπλεχτεί Βέβαια τα χρόνια πέρασαν και δεν ξέρω τί δυσκολία μπορεί να είναι το παιδί. Εγώ, πάντως, θυμάμαι ότι ήταν κύριος...».

Photo Credits: intime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα