Θρίλερ με τον θάνατο του Τσουμάνη: «Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, δεν είχε την ανάλογη οικονομική απολαβή από το ποδόσφαιρο»

Θρίλερ με τον θάνατο του Τσουμάνη: «Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, δεν είχε την ανάλογη οικονομική απολαβή από το ποδόσφαιρο»

Newsroom
Θρίλερ με τον θάνατο του Τσουμάνη: «Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, δεν είχε την ανάλογη οικονομική απολαβή από το ποδόσφαιρο»

bet365

Η κοπέλα του Νίκου Τσουμάνη τον αναζητούσε από το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς δεν κατάφερνε να μιλήσει μαζί του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αδικοχαμένος αμυντικός έπαιζε ποδόσφαιρο χωρίς να έχει την ανάλογη οικονομική απολαβή.

Σοκάρει η είδηση από τον θάνατο του Νίκου Τσουμάνη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και του Απόλλωνα Καλαμαριάς βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες από την αστυνομία στη Μαρίνα της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά μέσα στο αυτοκίνητο του.

Ο 31χρονος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς σφυγμό και παρά την μεταφορά του σε νοσοκομείο της περιοχής δεν γινόταν να αποφευχθεί το μοιραίο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι προήλθε με την χρήση λουριών μίας χρήσης.

Οπως αναφέρει η «Voria.gr», τον Τσουμάνη τον αναζητούσε από το απόγευμα της Δευτέρας (04/10) η κοπέλα του, καθώς δεν κατάφερνε να μιλήσει μαζί του.

Ο δημοσιογράφος του «metrosport.gr» Χάρης Δημαράς, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι γνώριζε τον ποδοσφαιριστή και τον χαρακτήρισε ως έναν άνθρωπο έξω καρδιά. Οι Αρχές πάντως εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια για το θάνατο του ποδοσφαιριστή, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Πάνω στο καπό του οχήματος του Τσουμάνη, εργαζόμενες από το κατάστημα εστίασης που στεγάζεται λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που πέθανε ο ποδοσφαιριστής, άφησαν λίγα λουλούδια.

Ο Γιώργος Τότσικας επικεφαλής του PressAris και του Yellow Radio που έφτασε στο σημείο, τόνισε ότι γνώριζε προσωπικά τον νεκρό ποδοσφαιριστή λόγω της θητείας του στον Άρη το 2013 και το 2015, ενώ ανέφερε ότι άνηκε σε μια κατηγορία παιδιών που έπαιζαν ποδόσφαιρο χωρίς να έχουν την ανάλογη οικονομική απολαβή.

«Τον γνώριζα από τα χρόνια που ήταν ποδοσφαιριστής στον Άρη σε δύο περιόδους, το 2013 και το 2015. Ήταν ένα χρυσό και καλό παιδί ο οποίος δυστυχώς είχε αυτό το μοιραίο τέλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν σε μια κατηγορία παιδιών που έπαιζαν ποδόσφαιρο χωρίς να έχουν την ανάλογη οικονομική απολαβή. Νομίζω ότι το τελευταίο διάστημα είχε σοβαρά προβλήματα, ίσως κατάθλιψη. Στο στενό του περιβάλλον πρέπει κάποιοι άνθρωποι να είχαν αντιληφθεί αυτή τη μεγάλη πίεση που ένιωθε. Ήταν ένα παιδί που το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν κλειστός χαρακτήρας και δεν εκμυστηρευόταν εύκολα πράγματα. Φαινόταν ότι κάτι τον απασχολούσε».

ταασ

ωα

ωρ

@Photo credits: eurokinissi, metrosport.gr, voria.gr, thesstoday.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα