Γκουτσίδης: «Δεν είναι πάντα ο σωστός τρόπος να αμύνεσαι»

Γκουτσίδης: «Δεν είναι πάντα ο σωστός τρόπος να αμύνεσαι»

Newsroom
Γκουτσίδης: «Δεν είναι πάντα ο σωστός τρόπος να αμύνεσαι»

bet365

Ο συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου, Παναγιώτης Γκουτσίδης, υποστήριξε μίλησε για το πώς ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να πανηγυρίσει επί του ΠΑΣ Γιάννινα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Μετά το 1-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου στον Ατρόμητο, Παναγιώτης Γκουτσίδης, δήλωσε:

«Το πρώτο γκολ μας έδωσε ενθουσιασμό. Μπορούσαμε το δεύτερο γκολ που θα απλοποιούσε τα πράγματα, αλλά δεν έγινε αυτό και δημιουργήθηκε άγχος. Ήταν επόμενο ο αντίπαλος να ρισκάρει και εντέλει δικαιώθηκε με αυτό το γκολ στο 90′. Δυστυχώς δεν είναι πάντα ο σωστός τρόπος να αμύνεσαι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να είσαι μέχρι το 90′-95′ συγκεντρωμένος. Ο αντίπαλος μας προειδοποίησε και στην δεύτερη φάση σκόραρε. Τα νικηφόρα αποτελέσματα φέρνουν μία ευφορία, εμείς πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε μετά την διακοπή».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα