Λάγιος Ντέταρι: Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να δει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Newsroom
Λάγιος Ντέταρι: Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να δει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Λάγιος Ντέταρι θα βρίσκεται απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι της αγαπημένης του ομάδας, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο βετεράνος πλέον άσος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 1988 ως η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου (πίσω μόνο από τον Μαραντόνα) δείγμα της φήμης και της κλάσης του σπουδαίου Μαγυάρου «μαέστρου» του ποδοσφαίρου.

Αγωνίστηκε δύο χρόνια με τα χρώματα του Θρύλου και πραγματοποίησε 51 εμφανίσεις ενώ κατάφερε να πετύχει 35 τέρματα! Με τoν Ολυμπιακό πανηγύρισε το Κύπελλο το 1990, απέναντι στον ΟΦΗ, με τον ίδιο να βάζει δύο γκολ και να είναι ο καλύτερος παίκτης του αγώνα.

Με αφορμή το αποψινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (03/10, 20:30, Live Gazzetta, Nova Sports Prime), ο Ντέταρι επιστρέφει στην έδρα του Ολυμπιακού, της πρώην ομάδας του, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Ο 58χρονος πλέον, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα, μαζί με αρκετούς ακόμη Ούγγρους παλαίμαχους καθώς πρόσφατα έδωσαν φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τους παλαίμαχους της ΑΕΚ.

Eτσι λοιπόν, ο Λάγιος Ντέταρι ζήτησε από την διοίκηση των Πειραιωτών να βρεθεί και ο ίδιος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για να θυμηθεί τα παλιά και το αίτημά του έγινε αποδεκτό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα