Νέος πλήρης τηλεοπτικός οδηγός στο Gazzetta: Τα ντέρμπι και όλα τα ματς που σας ενδιαφέρουν

Newsroom
Νέος πλήρης τηλεοπτικός οδηγός στο Gazzetta: Τα ντέρμπι και όλα τα ματς που σας ενδιαφέρουν

bet365

Δείτε στο Gazzetta ποια είναι τα αθλητικά γεγονότα που καλύπτονται τηλεοπτικά και μπορείτε να παρακολουθήσετε την Κυριακή (03/10).

Μέσω του νέου τηλεοπτικού οδηγού του Gazzetta, έχει την ευκαιρία να μάθετε κάθε λεπτομέρεια στην πληροφορία που χρειάζεστε για τις μεταδόσεις της ημέρας.

Το κορυφαίο αθλητικό site της χώρας παρουσιάζει έναν πλήρη τηλεοπτικό οδηγό και κυρίως εύκολο στην χρήση του. Όλοι οι αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, μηχανοκίνητου αθλητισμού στο πιάτο σας με ώρα έναρξης και φυσικά σε ποιο κανάλι θα δείτε το ματς που θέλετε.

Ετσι λοιπόν σήμερα μπορείτε να μάθετε που θα δείτε: Μπολόνια - Λάτσιο, Αμπερντίν - Σέλτικ, Ρεν - Παρί Σεν Ζερμέν, Παναιτωλικός - ΑΕΚ, Τότεναμ - Άστον Βίλα, Εσπανιόλ - Ρεάλ Μαδρίτης, ΟΦΗ - ΠΑΟΚ, Αταλάντα - Μίλαν φυσικά τα δύο μεγάλα ντέρμπι της ημέρας, Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός αλλά και πολλά ακόμη παιχνίδια.

Δείτε εύκολα και γρήγορα με ένα κλικ, ενώ μπορείτε μέσω των φίλτρων πάνω δεξιά να εμβαθύνετε σε πιο λεπτομερή αναζήτηση.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα