Παναθηναϊκός: Αποδεκατισμένος στο Καραϊσκάκη!

Παναθηναϊκός: Αποδεκατισμένος στο Καραϊσκάκη!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Αποδεκατισμένος στο Καραϊσκάκη!

bet365

Χωρίς τέσσερις ενδεκαδάτους, τους Βέλεθ, Ιωαννίδη, Κώτσιρα, Διούδη και με πειραματική αμυντική γραμμή θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αιώνιο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με αρκετές απουσίες και μάλιστα ενδεκαδάτων ποδοσφαιριστών θα παραταχθεί στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός(20:30, Novasports) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με την Κ19 να δείχνει τον δρόμο και να επικρατεί 3-2 μέσα στο Ρέντη!

Σαν να μην έφτανε στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς η γνωστή από την αρχή της εβδομάδας απουσία του Φραν Βέλεθ ήρθε και αυτή η... επιδημία ίωσης στο Κορωπί να θέσει νοκ-άουτ ακόμη τρεις εκ των βασικών επιλογών του Σέρβου τεχνικού!

Σωκράτης Διούδης, Φώτης Ιωαννίδης και Γιάννης Κώτσιρας έμειναν εκτός αποστολής και ο 60χρονος κόουτς θα πρέπει να επιλέξει μια πειραματική αμυντική γραμμή, καθώς ο βασικός τερματοφύλακας, δεξιός στόπερ και δεξιός μπακ δεν είναι στην διάθεσή του στο πιο δύσκολο έως τώρα παιχνίδι της SL1!

Παρά το γεγονός πως θα κατέβει μισός στο Καραϊσκάκη, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να φύγει με αποτέλεσμα από την έδρα των Πειραιωτών. Σε αντίθετη περίπτωση θα μείνει αρκετά πίσω από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα(-7), μόλις από την πέμπτη αγωνιστική!

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ισχυρό προβάδισμα έχουν οι: Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα. Δεξιός μπακ ο Σάντσες, αριστερός ο Χουάνκαρ και ο Πούγγουρας με τον Σάρλια στο κέντρο των μετόπισθεν. Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Ρούμπεν στην μεσαία γραμμή. Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή ο Καρλίτος. Σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει ο Μαουρίσιο και είναι βασικός ο Λούντκβιστ, δεν αποκλείεται αντί για 4-3-3 να δούμε το... κλασσικό 4-2-3-1.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σάρλια, Παλάσιος, Ρόμπι, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι και ασκήσεις τακτικής.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα