Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-3: «Πράσινο» το ντέρμπι των μικρών

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-3: «Πράσινο» το ντέρμπι των μικρών

bet365

Με γκολ του Τόρρα στο 87' η Κ-19 του Παναθηναϊκού πήρε το πρώτο ντέρμπι αιωνίων επικρατώντας του Ολυμπιακού στου Ρέντη με 3-2.

Τα είχε όλα το ντέρμπι των «μικρών». Σωστή... προθέρμανση, ενόψει της μεγάλης αυριανής αναμέτρησης των δύο «αιωνίων» αντιπάλων. Ωραίο ρυθμό, δοκάρια, εναλλαγές στο σκορ και τελικό νικητή τον Παναθηναϊκό που χάρη στην ωραία συνεργασία του Κάλου με τον Τόρρα στην εκπνοή πήρε το «τρίποντο» απ' τον Ολυμπιακό στο Ρέντη φτάνοντας έτσι τις τέσσερις νίκες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, κι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό με «δράστη» τον Φρόκου που έπιασε ένα καταπληκτικό μακρινό σουτ για το 1-0 της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμό, κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, και στο 41ο λεπτό, ο Σπυριδάκης μετουσίωσε σε γκολ, το καλό τέταρτο του Ολυμπιακού (1-1). Γκολ που πιστώνεται κατά το ήμισυ στην επιμονή και την σέντρα του Σταμούλη.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1. Στο δεύτερο μισό, οι Πειραιώτες ήταν αυτοί που είχαν τη μερίδα του λέοντος των ευκαιριών. Η παρουσία του Χρήστου ήταν καθοριστική για να αλλάξει η εικόνα του ματς.

Ο Ολυμπιακός πήρε μάλιστα τα ηνία της αναμέτρησης με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπυριδάκη, ο Κουτσίδης έπιασε την κεφαλιά και έγραψε το 2-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» έψαξαν και το τρίτο γκολ και είχαν μια μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 67' για να το πετύχουν. Ο Καρνέσης όμως επενέβη καίρια σταματώντας τον Παπαδάκο, ενώ το σουτ του Σταμούλη στην εξέλιξη της φάσης πέρασε άουτ.

Στο 75' ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που έφτασε στο γκολ, με τον Καλοσκάμη να προλαβαίνει τον Παπαδούδη, μετά από ωραία συνεργασία των Μπιλάλ και Τόρρα, και να ισοφαρίζει σε 2-2.

Οι γηπεδούχοι κυνήγησαν το γκολ αλλά δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους, καθώς είδαν την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Κλίντμαν σε δύο προσπάθειες του Πετρόπουλου.

Κι αν ο Πετρόπουλος αποδείχθηκε άτυχος, δεν συνέβη το ίδιο και με τον Τόρρα, ο οποίος λίγο πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών, εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Καλού από αριστερά και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαδούδης, Φρέρης, Κεραμίδας, Κουτσίδης, Χριστοφιλόπουλος, Νικόλης, Σπυριδάκης, Χρήστου, Σταμούλης, Κασέμι (56′ Πατήρας), Καρακούτης (64′ Παπαδάκος)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κλίντμαν, Ζαφείρης, Παυλάκης, Καρνέσης, Προδρομίτης (62′ Χαχούλης), Κωστόπουλος (64΄ Πορφυρόπουλος), Βολάκης (46′ Καλός), Φρόκου, Μπιλάλ, Κυριόπουλος, Καλοσκάμης


Ακούστε το PodGazzt ενόψει του αυριανού ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Ανάλυση από Τσαμπά, Αθανασίου και Τομαρά.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα