ΑΕΚ: Αγωνία με Τζαβέλλα ενόψει Παναιτωλικού

ΑΕΚ: Αγωνία με Τζαβέλλα ενόψει Παναιτωλικού

Newsroom
ΑΕΚ: Αγωνία με Τζαβέλλα ενόψει Παναιτωλικού

bet365

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Γιώργο Τζαβέλλα, προκειμένου να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους, μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την Κυριακή (03/10, 16:00), για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Την Παρασκευή (01/10), ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είδε τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς, εκτός από τους Νόρντιν Άμραμπατ και Κώστα Γαλανόπουλο οι οποίοι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, αλλά και τον Γιώργο Θεοχάρη, ο οποίος έκανε θεραπεία.

Από εκεί και πέρα, ο Σέρβος τεχνικός θα περιμένει να δει μέχρι την τελευταία στιγμή την κατάσταση του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στο πόδι από την Τούμπα, αλλά προπονήθηκε κανονικά και όλα δείχνουν ότι θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα