Παναθηναϊκός: «Έβρεξε» γκολ στο Κορωπί (vid)

Παναθηναϊκός: «Έβρεξε» γκολ στο Κορωπί (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: «Έβρεξε» γκολ στο Κορωπί (vid)

bet365

Και Παλάσιος και Καρλίτος και Βιτάλ και αρκετοί ακόμα βρήκαν δίχτυα στο παιχνίδι σε μικρό χώρο στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Αν μη τι άλλο, οι «πράσινοι» απολαμβάνουν το σκοράρισμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Άλλωστε, οι δύο νίκες στο φετινό πρωτάθλημα έχουν έρθει με σύνολο 9 τερμάτων απέναντι σε Απόλλωνα και Βόλο.

Στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκφράζεται με ιδιαίτερη επιτυχία στο επιθετικό κομμάτι κι αυτό φανερώνεται από το πιο πρόσφατο βίντεο της ΠΑΕ.

Από διάφορες θέσεις, με διάφορους τρόπους και με τους σκόρερ να έχουν εναλλαγές, οι παίκτες του Παναθηναϊκού φορτώνουν με γκολ τα δίχτυα, δίχως να λείπουν και οι στιγμές που οι τερματοφύλακες βγαίνουν νικητές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα