ΑΕΚ: Κινδυνεύει να χάσει όλη τη σεζόν ο Γαλανόπουλος

ΑΕΚ: Κινδυνεύει να χάσει όλη τη σεζόν ο Γαλανόπουλος

Newsroom
ΑΕΚ: Κινδυνεύει να χάσει όλη τη σεζόν ο Γαλανόπουλος

bet365

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο ο Κώστας Γαλανόπουλος, να μείνει εκτός δράσης για ολόκληρη τη σεζόν, καθώς θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 23χρονος Έλληνας μέσος είναι πολύ πιθανό να περάσει εκ νέου την πόρτα του χειρουργείου. Ο Γαλανόπουλος περνάει έναν «Γολγοθά» τους τελευταίους 21 μήνες, καθώς παλεύει συνεχώς με τις ατυχίες που μπαίνουν εμπόδιο στον δρόμο του.

Ο νεαρός άσος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον χόνδρο, το οποίο έχει επιδεινωθεί την τελευταία διετία και το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολούθησε τους τελευταίους μήνες δεν απέδωσε. Ο Γαλανόπουλος εξετάστηκε από τον ειδικό Ολλανδό χειρούργο Νικ Φαν Ντικ, ενώ ενημερώθηκε για το ιστορικό του παίκτη και από τον Παντελή Νικολάου.

Το μόνο που απομένει είναι η τελευταία εξέταση, προκειμένου να καθοριστεί η ημερομηνία που θα χειρουργηθεί. Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι σε περίπτωση που δεν αποφύγει το χειρουργείο, τότε ο Κώστας Γαλανόπουλος, ενδέχεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους υπόλοιπους έξι μήνες, που σημαίνει ότι κινδυνεύει να χάσει τη φετινή σεζόν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα