Παναθηναϊκός-Βόλος: Επιστροφή Καρλίτος στην ενδεκάδα

Παναθηναϊκός-Βόλος: Επιστροφή Καρλίτος στην ενδεκάδα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός-Βόλος: Επιστροφή Καρλίτος στην ενδεκάδα

bet365

Ο Καρλίτος αντί του Λούκας Βιγιαφάνιες είναι η μοναδική διαφοροποίηση στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Βόλο σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Άρη.

Mε μία αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα που επέλεξε στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, θα ξεκινήσει τον αγώνα κόντρα στον Βόλο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού προτίμησε τον Καρλίτος αντί του Λούκας Βιγιαφάνιες ενώ τα υπόλοιπα δέκα πρόσωπα είναι τα ίδια.

Αναλυτικά:

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Διούδης. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ και δεξιός ο Κότσιρας. Βέλεθ και Πούγγουρας στο κέντρο της άμυνας. Ρούμπεν και Αλεξανδρόπουλος οι κεντρικοί μέσοι. Αριστερός εξτρέμ ο Βιτάλ, δεξιός ο Χατζηγιοβάνης, ο Καρλίτος σε ρόλο επιτελικού και... φουνταριστός στο 4-2-3-1 ο Ιωαννίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα