Αραούχο: «Να είναι το πρώτο από πολλά βραβεία» (pic & vid)

Αραούχο: «Να είναι το πρώτο από πολλά βραβεία» (pic & vid)

Newsroom
Αραούχο: «Να είναι το πρώτο από πολλά βραβεία» (pic & vid)

bet365

Ο Σέρχιο Αραούχο παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή και μίλησε τόσο για το βραβείο που κέρδισε, όσο και για την εξέλιξη του αγώνα με τη Λαμία.

Η ΑΕΚ, χάρη στο γκολ του Αργεντινού επιθετικού, κατάφερε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 1-0 της Λαμίας.

Ο Αραούχο σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό ματς και ψηφίστηκε ως Cosmote MVP του αγώνα από τους φίλους της ομάδας μας, μέσω του επίσημου Viber Community της ΠΑΕ. Μιλώντας στην κάμερα του «AEK TV», ο «Τσίνο» αναφέρθηκε στο βραβείο αλλά και για τη νίκη της ομάδας του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ και βοηθάω την ομάδα, είτε με γκολ είτε μέσω της δουλειάς μου και με αυτόν τον τρόπο δίνω χαρά στον κόσμο.

Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα (σ.σ για το βραβείο). Ελπίζω να είναι το πρώτο από πολλά βραβεία αυτή τη χρονιά και να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να μαζέψω αρκετά για να τα προσθέσω στη συλλογή που έχω στη Λας Πάλμας.

Το παιχνίδι με τη Λαμία ήταν δύσκολο. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Άλλες τις χάσαμε μόνοι μας, άλλες τις σταμάτησε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, αλλά τελικά μπορέσαμε να σκοράρουμε, φύγαμε με τη νίκη και είμαστε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 29χρονος άσος.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα