Αναστασίου: «Στοιχίζει ότι δεν 'τελειώσαμε' τις φάσεις»

Newsroom
 Αναστασίου: «Στοιχίζει ότι δεν 'τελειώσαμε' τις φάσεις»

bet365

Ο κόουτς του Παναιτωλικού στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες των «κυανοκίτρινων» κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες των παικτών του Παναιτωλικού στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, μετά την ήττα (2-1) των «κυανοκίτρινων» από τον ΠΑΟΚ. «Στοιχίζει ότι δεν 'τελειώσαμε' τις φάσεις, είχαμε ευκαιρίες και να προηγηθούμε και να ισοφαρίσουμε. Στο ποδόσφαιρο μετράει ποιος βάζει το γκολ. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας. Δυστυχώς δεν ευδοκίμησε η προσπάθεια μας αλλά να πω ένα μπράβο στα παιδιά και ένα ευχαριστούμε στον κόσμο», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Και μετά ρωτήθηκε για το ότι αποχώρησε πριν τη λήξη του ημιχρόνου. «Θα προτιμούσα να μην μιλήσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και μπράβο στα παιδιά».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα