Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: Αποχώρησε πριν το ημίχρονο ο Αναστασίου, έξαλλος με Κουμπαράκη!

Newsroom
Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: Αποχώρησε πριν το ημίχρονο ο Αναστασίου, έξαλλος με Κουμπαράκη!

bet365

Περίπου ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ο Γιάννης Αναστασίου αποχώρησε από τον πάγκο του Παναιτωλικού προς τα αποδυτήρια ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την διαιτησία!

Οι αποφάσεις του Κουμπαράκη και του πρώτου βοηθού εκνεύρισαν τον Γιάννη Αναστασίου που προχώρησε σε μια ασυνήθιστη κίνηση! Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, περίπου ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί και ο έξτρα χρόνος των καθυστερήσεων της αναμέτρησης με τον Δικέφαλο του Βορρά αποχώρησε έξαλλος και διαμαρτυρόμενος για τις υποδείξεις κυρίως του Κουμπαράκη. Μάλιστα για μερικά δευτερόλεπτα κοντοστάθηκε μπροστά στον πάγκο του ΠΑΟΚ και είχε έντονη συνομιλία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου πριν κατευθυνθεί προς την φυσούνα των αποδυτηρίων!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα