Η ΠΑΕ Άρης κατέθεσε προσφυγή στο CAS για το -6

Η ΠΑΕ Άρης κατέθεσε προσφυγή στο CAS για το -6

Gazzetta team
Η ΠΑΕ Άρης κατέθεσε προσφυγή στο CAS για το -6

bet365

Με το αίτημα άμεσης εκδίκασης της υπόθεσης, η ΠΑΕ Άρης κατέθεσε προσφυγή στο CAS για την εξάλειψη της ποινής των -6 βαθμών.

Η ΠΑΕ Άρης είχε προαναγγείλει την απόφασή προσφυγής το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο για την εξάλειψη της ποινής που της επέβαλλαν οι Επιτροπές Δεοντολογίας και Εφέσεων της ΕΠΟ, επισημοποιώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την αλλαγή σχεδίου. Κι αυτό διότι αρχικά είχε αποφασίσει να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από την ΠΑΕ Άρης, στην προσφυγή που κατέθεσαν έχουν ζητήσει την άμεση εξέτασή της από το CAS και προσδοκούν ότι η απόφαση θα εκδοθεί εντός των επόμενων δύο μηνών, δηλαδή μέχρι τα τέλη του ερχόμενου Νοέμβρη.

Θυμίζουμε ότι οι Επιτροπές Δεοντολογίας και Εφέσεων είχαν κρίνει ένοχη την ΠΑΕ Άρης στην υπόθεση πλαστογραφίας Λάσκοφ, παρότι η πλευρά του παίκτη είχε αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη της πράξης, τονίζοντας ότι οι ενέργειες έγιναν εν αγνοία των «κίτρινων». Παρόλ’ αυτά, οι δύο επιτροπές εκτίμησαν ότι υπήρχε ενοχή της ΠΑΕ Άρης και εξέδωσαν την απόφαση ποινής αφαίρεσης βαθμών.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED