Αρης: Ξεκινά με -6 το πρωτάθλημα, απορρίφθηκε η έφεση για την υπόθεση Λάσκοφ

Αρης: Ξεκινά με -6 το πρωτάθλημα, απορρίφθηκε η έφεση για την υπόθεση Λάσκοφ

Αρης: Ξεκινά με -6 το πρωτάθλημα, απορρίφθηκε η έφεση για την υπόθεση Λάσκοφ

bet365

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Αρη για την υπόθεση Λάσκοφ και οι Κιτρινόμαυροι θα ξεκινήσουν στο πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.

Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση που είχε καταθέσει ο Αρης για την υπόθεση Λάσκοφ και η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσει με -6 βαθμούς το πρωτάθλημα.

H ΠΑΕ Άρης είχε ξεκαθαρίσει στην εκδίκαση της υπόθεσης ότι δεν είχε την παραμικρή συμμετοχή στην υπόθεση του Λάσκοφ, μάλιστα τότε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε αναλάβει την ευθύνη, εμφανίζοντας και μάρτυρα ο οποίος παραδέχθηκε ότι λειτούργησε για λογαριασμό του και διέπραξε την πλαστογραφία.

Η ΠΑΕ Άρης είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή είτε μέσω των δημόσιων τοποθετήσεών της είτε του υπομνήματος που κατέθεσε, ότι δεν είχε την παραμικρή γνώση, πολλώ δε μάλλον συμμετοχή, στην όλη ιστορία, αλλά η Επιτροπή Εφέσεων την έκρινε ένοχη και πλέον αναμένεται αντίδραση των Κιτρινόμαυρων...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα