ΑΕΚ: Εκτός ο Γαλανόπουλος με Λαμία, οι 22 του Μιλόγεβιτς

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Εκτός ο Γαλανόπουλος με Λαμία, οι 22 του Μιλόγεβιτς

bet365

Με τις αναμενόμενες απουσίες θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τη Λαμία. Εκτός για δεύτερο σερί ματς ο Γαλανόπουλος και ο τιμωρημένος Λιβάι Γκαρσία. Στο... μπλακ άουτ του τελευταίου τετάρτου στο ματς με τον ΟΦΗ εστιάζει ο Μιλόγεβιτς και το τεχνικό τιμ.

Η ΑΕΚ μετά το επεισοδιακό ματς στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, όπου είδε το 0-3 να γίνεται 3-3 στο τελευταίο τέταρτο, και την έντονη δυσαρέσκεια που έβγαλε και μέσω επίσημης τοποθέτησης για τις διαιτητικές αποφάσεις, καλείται να επικεντρωθεί στο ματς της Τετάρτης (22/9 - 20:30) με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, πριν το πρώτο... κρας τεστ που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ στις συζητήσεις που έκαναν μεταξύ τους μετά το παιχνίδι είναι αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις στο γήπεδο, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ενώ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, τους κάλεσε να μην αντιδρούν σε προκλήσεις στο μέλλον, κρατώντας τα θετικά των 78 λεπτών στο Ηράκλειο και εστιάζοντας στα αρνητικά που έφεραν την ισοφάριση στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού.

Προβληματισμός για το... μπλακ άουτ των 15 λεπτών

Εκεί κυρίως πέφτει το βάρος από τον Μιλόγεβιτς και το τεχνικό τιμ, στους λόγους δηλαδή που έφεραν το... μπλακ άουτ των τελευταίων 15 λεπτών στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», για το οποίο υπάρχει προβληματισμός. Στις φάσεις που έφεραν την ισοφάριση του ΟΦΗ υπήρξε πιθανότατα έλλειψη συγκέντρωσης, κάτι που είχε στοιχίσει στην ΑΕΚ σε αρκετά παιχνίδια της περσινής σεζόν, και στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο έχουν εστιάσει στα κακώς κείμενα του αγώνα του Ηρακλείου προκειμένου να μην επαναληφθούν.

Οι 22 της αποστολής με τις αναμενόμενες απουσίες

Για το ματς με τη Λαμία, ο Μιλόγεβιτς έχει τις αναμενόμενες απουσίες. Δηλαδή τον τιμωρημένο Λιβάι Γκαρσία (ο οποίος θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ καθώς τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική), τους ανέτοιμους Μοχαμάντι και Σιμόες, αλλά και τον Γαλανόπουλο, ο οποίος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μένει εκτός ακολουθώντας και στην προπόνηση της Τρίτης πρόγραμμα αποφόρτισης. Αντίθετα στην αποστολή αυτή τη φορά βρίσκονται οι Ρότα και Λάτσι.

Ο Μιλόγεβιτς πήρε στην αποστολή τους εξής 22 ποδοσφαιριστές: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μπακάκης, Σβάρνας, Ρότα, Λάτσι, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα