ΑΕΚ: Στην... πρίζα οι παίκτες για απαντήσεις στο γήπεδο

ΑΕΚ: Στην... πρίζα οι παίκτες για απαντήσεις στο γήπεδο

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Στην... πρίζα οι παίκτες για απαντήσεις στο γήπεδο

bet365

Οι κιτρινόμαυροι είναι αποφασισμένοι για άμεσες απαντήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο στα παιχνίδια που ακολουθούν μετά τα όσα έζησαν στο ματς με τον ΟΦΗ.

Η ΑΕΚ είδε το 0-3 να γίνεται 3-3 στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, σε ένα ματς από το οποίο στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο από την πρώτη στιγμή «έβραζαν» με τις διαιτητικές αποφάσεις.

Μάλιστα τη Δευτέρα (20/9) η ΑΕΚ τοποθετήθηκε και επίσημα, ενώ έξαλλοι ήταν και οι παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αμέσως μετά το παιχνίδι κατά την επιστροφή τους από την Κρήτη πως δεν δόθηκε το φάουλ πάνω στον Βράνιες στο πρώτο γκολ του ΟΦΗ για το οποίο φωνάζει μεταξύ άλλων η Ένωση.

Πάντως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είναι στην... πρίζα μετά το ματς στο Ηράκλειο και είναι αποφασισμένοι να δώσουν άμεσα τις απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν στα Σπάτα.

«Από εδώ και πέρα θα είμαστε υποψιασμένοι. Ίσως και να μας έκανε καλό όλο αυτό που συνέβη για να δώσουμε τις απαντήσεις μας στο γήπεδο πλέον», ήταν μερικά από τα όσα συζητούσαν μεταξύ τους οι κιτρινόμαυροι μία ημέρα μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν φαίνονται επηρεασμένοι από την εξέλιξη που είχε το παιχνίδι στο Ηράκλειο και έχουν αποκλειστικά στο μυαλό τους το τρίποντο με τη Λαμία την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ και έπειτα να πάνε πανέτοιμοι για το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, που θα αποτελέσει και το πρώτο... κρας τεστ της φετινής σεζόν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα