Στον... αυτόματο ο αναβαθμισμένος Βόλος με αντι-Δουβίκα τον Φαν Βέερτ (vids)

Στον... αυτόματο ο αναβαθμισμένος Βόλος με αντι-Δουβίκα τον Φαν Βέερτ (vids)

Δημήτρης Βέργος
Στον... αυτόματο ο αναβαθμισμένος Βόλος με αντι-Δουβίκα τον Φαν Βέερτ (vids)

bet365

Ο Βόλος έχει ξεκινήσει ιδανικά και το φετινό πρωτάθλημα με 2/2 δείχνοντας ότι διαθέτει ακόμα πιο ποιοτικό ρόστερ και από το περσινό, με τον Φαν Βέερτ να μπορεί να μπει στα... παπούτσια του Δουβίκα.

Ο Βόλος τη φετινή σεζόν θέλει να διατηρήσει ψηλά τον πήχη μετά την περσινή επιτυχημένη πορεία που είχε τερματίζοντας στην 7η θέση της Super League Interwetten. Γι' αυτό και ο στόχος είναι να επαναληφθεί τουλάχιστον το περσινό επίτευγμα. Και η αρχή δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη με τους Βολιώτες να επικρατούν στην πρεμιέρα με 2-1 της Λαμίας και να περνούν από τη Ριζούπολη με 1-3 τη δεύτερη αγωνιστική απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ομάδα στον... αυτόματο με νοοτροπία νικητή

Δύο στα δύο για τους παίκτες του Γκιγέρμο Αμπασκάλ, οι οποίοι δείχνουν να πηγαίνουν στον... αυτόματο από την περσινή σεζόν παρά τις πολλές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ. Το ζητούμενο για αρχή ήταν να βρει το σύνολο του Βόλου ομοιογένεια και να παρουσιάσει τη νοοτροπία του νικητή που διέθετε. Δηλαδή να «καθαρίζει» ματς με αντιπάλους τέτοιου βεληνεκούς και γιατί όχι να κοιτάζει στα μάτια ακόμα και τις μεγάλες ομάδες, όπως συνέβη πέρυσι. Εκεί πατάει ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ, προσπαθώντας να περνάει συνεχώς τη φιλοσοφία του για να δίνει όλο και περισσότερη ταυτότητα στην ομάδα.

Αναβάθμιση σε όλες τις γραμμές με μεσοεπιθετική ποιότητα

Φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει και το υλικό που έχει στη διάθεσή του ο Αμπασκάλ. Είχαμε αναλύσει ενόψει της έναρξης της σεζόν πως το φετινό ρόστερ ήταν ακόμα πιο πλήρες σε σχέση και με το περσινό. Οι άνθρωποι που «τρέχουν» τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Βόλου φρόντισαν να αναβαθμίσουν όλες τις γραμμές για να παρουσιάσει η ομάδα ένα ανταγωνιστικό σύνολο παρόμοιο με το περσινό. Ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι παίκτες όπως οι Ρεγκατίν και Φερνάντες δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά με την ατομική τους ποιότητα (μαζί με τον ανεβασμένο Μπαρτόλο που βρισκόταν από πέρυσι στο ρόστερ), ενώ υπάρχει και ο Ορός που αποτελεί ενδεχομένως την καλύτερη φετινή μεταγραφή του Βόλου, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή στο ξεκίνημα της σεζόν είναι εκτός με τραυματισμό.

Ο Φαν Βέερτ μπορεί να μπει στα... παπούτσια του Δουβίκα

Την ίδια στιγμή πέρα από την ποιότητα που προστέθηκε στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και στη γραμμή κρούσης ο Βόλος φαίνεται για αρχή τουλάχιστον ότι μπορεί να βασιστεί πάνω στον Τομ Φαν Βέερτ, τον οποίο βρήκε ως αντικαταστάτη του Τάσου Δουβίκα. Γράφαμε από τον Μάιο ότι ο Ολλανδός επιθετικός θα έπρεπε να μπει στα... παπούτσια του Δουβίκα, ο οποίος πέρυσι βρήκε 14 φορές δίχτυα με τη φανέλα της ομάδας. Πράγμα όχι εύκολο. Όμως στο ξεκίνημα της σεζόν ο Φαν Βέερτ φαίνεται ότι είναι... killer μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Τόσο το γυριστό του στο ματς της πρεμιέρας με τη Λαμία, όσο και η κεφαλιά του με τον Απόλλωνα που βρήκαν δίχτυα, ήταν κινήσεις «σεντερφορίσιες». Δείχνει ότι είναι παίκτης που μπορεί να γεμίσει το «κουτί» και να αποτελέσει μια μόνιμη απειλή για τον αντίπαλο, μετρώντας ήδη δύο γκολ στα δύο πρώτα παιχνίδια.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα