Η προτροπή και η στήριξη του Καρυπίδη στον Μάντζιο

Η προτροπή και η στήριξη του Καρυπίδη στον Μάντζιο

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η προτροπή και η στήριξη του Καρυπίδη στον Μάντζιο

bet365

Θόδωρος Καρυπίδης και Άκης Μάντζιος είχαν μια πρώτη επαφή για το πώς θα διαχειριστούν το αρνητικό ξεκίνημα του Άρη.

Οι δύο άνδρες προβλέπεται να έχουν ευρεία συζήτηση στη διάρκεια της ημέρας, υπό το καθεστώς έντονου προβληματισμού για την αποτελεσματικότητα της ομάδας και κυρίως για το επίπεδο των εμφανίσεών του. Εκεί θα τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα και θα επιχειρηθεί μια καταγραφή της όλης κατάστασης ούτως ώστε να αναδειχθούν και οι αιτίες. Ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει επαφή με άλλον προπονητή, κάλεσε τον Άκη Μάντζιο να συνεχίζει απερίσπαστος τη δουλειά του και επί της ουσίας να προχωρήσει στις αλλαγές που θεωρεί ότι θα ωφελήσουν την ομάδα.

Ο έμπειρος τεχνικός προτίθεται να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα στον αγώνα (22/9, 20:30) με τον Παναθηναϊκό και για την ακρίβεια να επαναφέρει στην 11αδα πρόσωπα τα οποία έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην περσινή πορεία της ομάδας, όπως για παράδειγμα ο Τζέιμς Τζέγκο στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Αυτό που εισέπραξε από τον Θόδωρο Καρυπίδη είναι η στήριξή του, αντιλαμβάνεται όμως ότι θα πρέπει να έρθουν και τα αποτελέσματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα