Οι λογικές σκέψεις του Μάντζιου γι’ αλλαγές ενόψει Παναθηναϊκού

Οι λογικές σκέψεις του Μάντζιου γι’ αλλαγές ενόψει Παναθηναϊκού

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι λογικές σκέψεις του Μάντζιου γι’ αλλαγές ενόψει Παναθηναϊκού

bet365

Το ενδεχόμενο επιλογής προσώπων που οδήγησαν πέρυσι τον Άρη στην καλύτερη πορεία των τελευταίων 40 χρόνων φαντάζει πολύ πιθανό ενόψει του αγώνα (22/9, 20:30) με τον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης».

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς γνώστης της καθημερινότητας του Άρη για να αντιληφθεί ότι ο μεθαυριανός αγώνας (22/9, 20:30) με τον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης» είναι οριακός καθώς επίσης και ότι θα αποτελέσει κριτήριο αποφάσεων. Οι «κίτρινοι» κουβαλούν στις πλάτες τους το κακό ξεκίνημα, τις προβληματικές εμφανίσεις και ψάχνουν απελπισμένα ένα στήριγμα προσδοκώντας στην αλλαγή κλίματος και φυσικά στην πρώτη νίκη τους στη φετινή Interwetten Superleague. Ο δε Άκης Μάντζιος δείχνει διατεθειμένος να προχωρήσει στην επιλογή των προσώπων που έβαλαν τις υπογραφές του στην περσινή πορεία της ομάδας, γι’ αυτό σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Η δεδομένη επιστροφή του Μπρούνο Γκάμα στη μεσοεπιθετική γραμμή δεν εντάσσεται στον κύκλο των εκπλήξεων. Ο Πορτογάλος προφανώς δεν εμφανίστηκε έτοιμος στην πρεμιέρα, ήταν πιο δημιουργικός στο δεύτερο παιχνίδι με τον Ιωνικό και προσπαθεί να αφήσει πίσω του ένα διάστημα (τουλάχιστον) είκοσι ημερών το οποίο πέρασε στην αίθουσα θεραπείας και στο γήπεδο ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Αν εκληφθεί ως δεδομένη και η διατήρηση του Φακούντο Μπερτόγλιο στον ρόλο του επιτελικού μέσου, ερωτηματικό υπάρχει για τη δεξιά πλευρά. Η θέση διεκδικείται από τους Ντάνιελ Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες καθώς ο δεύτερος μόλις που θα προλάβει να ετοιμαστεί έπειτα από τον τη θλάση στον προσαγωγό.

Βασική τομή προβλέπεται να υπάρξει στον άξονα της μεσαίας γραμμής καθώς από την εικόνα ενός δημιουργικού διδύμου, Λούκας Σάσα και Μπαντού Ντιαγέ μάλλον απώλεσαν τη γραμμή επικοινωνίας και δεν υπάρχει ικανοποίηση για τον τρόπο λειτουργίας τους στην επίθεση. Συν τοις άλλοις, η ομάδα στερείται των τρεξιμάτων που έδινε ο Τζέιμς Τζέγκο κι έτσι ο Αυστραλός προβλέπεται να επιστρέψει. Μένει να φανεί ποιος θα είναι ο παρτενέρ του. Αντιθέτως, στην αμυντική γραμμή ενδέχεται να υπάρξει μία αλλαγή κι αυτή αφορά το αριστερό άκρο. Η επιλογή θα γίνει μεταξύ του ασταθή Εμάνουελ Σάκιτς και του Κριστιάν Γκάνεα ο οποίος πήρε λίγα λεπτά συμμετοχής σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα