ΟΦΗ: Στον αχίλλειο τένοντα οι ενοχλήσεις του Μαρινάκη

ΟΦΗ: Στον αχίλλειο τένοντα οι ενοχλήσεις του Μαρινάκη

Newsroom
ΟΦΗ: Στον αχίλλειο τένοντα οι ενοχλήσεις του Μαρινάκη

bet365

Ο Νίκος Μαρινάκης έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα του ΟΦΗ κόντρα στον Άρη, την Τρίτη (13/9) θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα.

Ο Νίκος Μαρινάκης μπήκε στην αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα στο «Κλ. Βικελίδης» εναντίον του Άρη έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αντιμετώπισε. Ο Νίκος Νιόπλιας τον επέλεξε για το αρχικό σχήμα, αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα (ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή 0-0) έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δεξιός μπακ της ομάδας του Ηρακλείου έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και περισσότερα γύρω από την κατάστασή του θα φανούν την Τρίτη (14/9), αφού εξεταστεί από τους γιατρούς της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα