Άμραμπατ και Τσούμπερ «άφωνοι» με τον κόσμο της ΑΕΚ: «Πρώτη φορά ζούμε τέτοιο πράγμα»

Άμραμπατ και Τσούμπερ «άφωνοι» με τον κόσμο της ΑΕΚ: «Πρώτη φορά ζούμε τέτοιο πράγμα»

Δημήτρης Βέργος
Άμραμπατ και Τσούμπερ «άφωνοι» με τον κόσμο της ΑΕΚ: «Πρώτη φορά ζούμε τέτοιο πράγμα»

bet365

Με το στόμα... ανοικτό έμειναν οι νέες μεταγραφές της ΑΕΚ από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της Ένωσης στην πρεμιέρα με τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ. Τι έλεγαν στα αποδυτήρια οι Άμραμπατ και Τσούμπερ και τι ο Στάνκοβιτς έξω από το ΟΑΚΑ.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ με το ξεκίνημα της σεζόν και παρά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό - σοκ από τη Βελέζ δείχνουν ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Κάτι που φαίνεται τόσο στον... χαμό που γίνεται για ένα εισιτήριο διαρκείας ενόψει και της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια από του χρόνου, αλλά και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο εντός έδρας ματς με τον Ιωνικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι νέες μεταγραφές της ΑΕΚ και συγκεκριμένα οι Νορντίν Άμραμπατ και Στίβεν Τσούμπερ είχαν μείνει... άφωνοι από την ατμόσφαιρα που είδαν στις εξέδρες από τον κόσμο των κιτρινόμαυρων. Στα αποδυτήρια και οι δύο εξέφρασαν στους ανθρώπους της ΑΕΚ την τεράστια έκπληξή τους για την υποστήριξη από τους οπαδούς της ομάδας και για την αποθέωση που γνώρισαν προσωπικά οι ίδιοι.

«Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μας που ζούμε τέτοιο πράγμα με ένα γήπεδο να σηκώνεται στο πόδι για εμάς», ήταν χαρακτηριστικά όσα έλεγαν στα αποδυτήρια οι Άμραμπατ και Τσούμπερ. Η απάντηση που πήραν από τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων; «Τα πράγματα προς το παρόν ήταν πολύ χαλαρά, ακόμα δεν έχετε δει τίποτα».

Γενικότερα εκτός των Άμραμπατ και Τσούμπερ, όλες οι νέες μεταγραφές της ΑΕΚ έχουν πάθει... πλάκα με την ατμόσφαιρα των φίλων της Ένωσης. Για παράδειγμα ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μετά το παιχνίδι είχε μείνει επίσης εντυπωσιασμένος από την υποστήριξη που έχει από τους οπαδούς της η ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι οι εξέδρες του ΟΑΚΑ βρίσκονται μακριά από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Στάνκοβιτς φεύγοντας από το Ολυμπιακό Στάδιο τόνιζε πως οι εικόνες είναι τελείως διαφορετικές σε σχέση με ό,τι είχε συνηθίσει στην Αυστρία και γι' αυτόν τον λόγο δεν βλέπει την ώρα να μπει με τους συμπαίκτες του την επόμενη σεζόν στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena, εκεί όπου οι εξέδρες θα είναι μία ανάσα από τον αγωνιστικό χώρο και η ατμόσφαιρα θα είναι ακόμα πιο ένθερμη και εντυπωσιακή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα