ΑΕΚ: Ολοταχώς για τα 14.000 εισιτήρια διαρκείας

ΑΕΚ: Ολοταχώς για τα 14.000 εισιτήρια διαρκείας

Newsroom
ΑΕΚ: Ολοταχώς για τα 14.000 εισιτήρια διαρκείας

bet365

Συνεχίζεται ο... πανζουρλισμός των φίλων της ΑΕΚ για ένα διαρκείας. Πλέον οι κιτρινόμαυροι πηγαίνουν για 14.000 κάρτες και δεν αποκλείεται ως την Παρασκευή (17/9) να φτάσουν και τις 15.000.

Θέμα χρόνου ήταν να σπάσει το φράγμα των 13.000 εισιτηρίων διαρκείας η ΠΑΕ ΑΕΚ, κάτι που έγινε σήμερα με άλλες 343 κάρτες να πωλούνται.

Καθημερινά η ζήτηση είναι τεράστια και πλέον οι κιτρινόμαυροι οδεύουν ολοταχώς προς τα 14.000 διαρκείας ενώ η εκτίμηση ως την Παρασκευή (17/9) που είναι και η τελευταία μέρα διάθεσής τους μπορεί το νούμερο να φτάσει ακόμα και τα 15.000.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα σε αυτούς που αγοράζουν διαρκείας υπάρχουν και φίλοι της Ένωσης που είτε δεν σκοπεύουν να εμβολιαστούν είτε φοβούνται με συνέπεια να μην έχουν δικαίωμα εισόδου στο ΟΑΚΑ, ωστόσο κλείνουν το διαρκείας τους προκειμένου να μπουν στη σειρά προτεραιότητας για την Αγιά Σοφιά - OPAP Arena την επόμενη σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα