ΑΕΚ: Νέο σημερινό ρεκόρ και... παροξυσμός για τα διαρκείας που πλησιάζουν τις 13.000

ΑΕΚ: Νέο σημερινό ρεκόρ και... παροξυσμός για τα διαρκείας που πλησιάζουν τις 13.000

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Νέο σημερινό ρεκόρ και... παροξυσμός για τα διαρκείας που πλησιάζουν τις 13.000

bet365

Τεράστια ζήτηση εξακολουθούν να έχουν τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ που φτάνουν πλέον τις 12.700 με νέο σημερινό ρεκόρ πώλησης τα 380 «κομμάτια».

Σε πρωτοφανή επίπεδα κινείται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ, λαμβάνοντας υπόψη και την κατάσταση με τον κορονοϊό, με τους κατόχους να είναι απαραιτήτως εμβολιασμένοι.

Χθες έφυγαν 350 κάρτες, σπάζοντας έτσι το φράγμα των 12.000 διαρκείας και πλέον η πώληση πλησιάζει τις 13.000 καθώς μέσα στη σημερινή μέρα (10/9) έφυγαν άλλα 380 διαρκείας, κάτι που αποτελεί ρεκόρ ημέρας!

Στον κόσμο της ΑΕΚ επικρατεί ένας... παροξυσμός με τα νούμερα να ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Η σημερινή μέρα κλείνει στα 12.700 εισιτήρια διαρκείας και το νούμερο θα μεγαλώσει κι άλλο καθώς η πώληση είναι ανοικτή για ακόμη μια εβδομάδα. Το σαββατοκύριακο δεν θα υπάρχει πώληση, η οποία θα ξεκινήσει πάλι από τη Δευτέρα (13/9) ως την Παρασκευή (17/9), αλλά με τους ρυθμούς που παρατηρούνται δεν αποκλείεται να υπάρξει και παράταση.

Προφανώς οι κινήσεις τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών «έφτιαξαν» τους φίλους της ΑΕΚ, ωστόσο στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο εκτιμούν πως το γεγονός ότι τα φετινά διαρκείας δίνουν αυτόματα προτεραιότητα και για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας του χρόνου στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena αποτελεί σημείο «κλειδί».

Η ένταση που παρατηρείται στην πώληση των διαρκείας τις τελευταίες μέρες της διαθεσιμότητάς τους είναι ασύγκριτα μεγαλύτερη από το ξεκίνημα και αποτελεί κάτι το πρωτοφανές που ελάχιστοι περίμεναν σε τόσο μεγάλο βαθμό να συμβεί.

Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε πως με αυτόν τον αριθμό διαρκείας, για τη φετινή σεζόν στο ΟΑΚΑ τα μεμονωμένα εισιτήρια (με ηλεκτρονική μόνο πώληση όπως ορίζει η ΚΥΑ) σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ δεν θα είναι πολλά καθώς υπάρχει το όριο των 25.000 θεατών στους αγώνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα