ΑΕΚ - Ιωνικός: Βασικός ο Γαλανόπουλος στο 4-2-3-1 του Μιλόγεβιτς

ΑΕΚ - Ιωνικός: Βασικός ο Γαλανόπουλος στο 4-2-3-1 του Μιλόγεβιτς

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ - Ιωνικός: Βασικός ο Γαλανόπουλος στο 4-2-3-1 του Μιλόγεβιτς

bet365

Ο Κώστας Γαλανόπουλος ξεκινάει στο αρχικό σχήμα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη σε σχέση με όσα δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση.

Την ενδεκάδα που δοκίμασε στην τελευταία χθεσινή προπόνηση στα Σπάτα παρατάσσει ο τεχνικός της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την πρεμιέρα με τον Ιωνικό.

Όπως είχατε διαβάσει, ο Γαλανόπουλος ξεκινάει στον άξονα, μαζί με τον Λε Ταλέκ, με τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Στα «φτερά» είναι ο Τάνκοβιτς στα αριστερά και ο Άμραμπατ δεξιά και ο Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης.

Στο τέρμα είναι ο Στάνκοβιτς, Χατζισαφί και Μισελέν αριστερά και δεξιά στην άμυνα αντίστοιχα, ενώ στο κέντρο της αμυντικής γραμμής ο Τζαβέλλας με τον Βράνιες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα