ΑΕΚ: Με Γαλανόπουλο στον άξονα το πλάνο του Μιλόγεβιτς για Ιωνικό

ΑΕΚ: Με Γαλανόπουλο στον άξονα το πλάνο του Μιλόγεβιτς για Ιωνικό

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Με Γαλανόπουλο στον άξονα το πλάνο του Μιλόγεβιτς για Ιωνικό

bet365

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς φαίνεται ότι θα δώσει φανέλα βασικού στον Έλληνα διεθνή μέσο στην πρεμιέρα της ΑΕΚ κόντρα στον Ιωνικό. Οι σκέψεις του Σέρβου κόουτς.

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ιωνικό την Κυριακή (12/9 - 20:30) στο ΟΑΚΑ με την Ένωση να πηγαίνει πάνοπλη καθώς τόσο ο Τσούμπερ όσο και ο Λιβάι Γκαρσία μπήκαν τελικά στην αποστολή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Αμφότεροι βέβαια φαντάζει δύσκολο να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα, ωστόσο μπορεί να πάρουν λεπτά συμμετοχής κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο Μιλόγεβιτς ετοιμάζει πάνω-κάτω ένα αναμενόμενο πλάνο, με τον Γαλανόπουλο να έχει θέση βασικού στις σκέψεις του για την ενδεκάδα μαζί με τον Λε Ταλέκ στον χώρο της μεσαίας γραμμής και τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Στα άκρα πρόκειται να ξεκινήσουν ο Άμραμπατ και ο Τάνκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Αραούχο έχει το προβάδισμα.

Όσον αφορά τα μετόπισθεν δεν αναμένεται κάποια έκπληξη. Ο Στάνκοβιτς στο τέρμα, Χατζισαφί και Μισελέν αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Τζαβέλλα και Βράνιες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα