Super League Interwetten: Τέσσερα ματς με τα μάτια στραμμένα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Newsroom
Super League Interwetten: Τέσσερα ματς με τα μάτια στραμμένα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

bet365

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η πρώτη αγωνιστική της Super League Interwetten, με τα βλέμματα να στρέφονται στον πρωταθλητή Ολυμπιακό που φιλοξενεί τον Ατρόμητο.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Ατρόμητο (20:30, Novasports Prime), στο αναμφίβολα πιο ενδιαφέρον ματς από το σημερινό πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Νωρίτερα, στις 19:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports2), με το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου να ξεκινά το πρωτάθλημα με στόχο το νταμπλ όπως τόνισε ο προπονητής του «δικεφάλου».

Στις 20:30 η ανανεωμένη και πάνοπλη ΑΕΚ υποδέχεται τον νεοφώτιστο Ιωνικό (Cosmote Sport1) του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ενώ το πρόγραμμα της ημέρας θα ξεκινήσει με την αναμέτρηση του ΝΠΣ Βόλου με την Λαμία (18:15, Cosmote Sport 2).

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Παναθηναϊκός – Απόλλωνας Σμύρνης 4-0

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου

18:15 ΝΠΣ Βόλου – Λαμία (Cosmote Sports 2)

19:00 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 2)

20:30 ΑΕΚ – Ιωνικός (Cosmote Sports 1)

20:30 Ολυμπιακός – Ατρόμητος (Novasports Prime)

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου

19:30 Αρης – ΟΦΗ (Novasports Prime)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα