Ολυμπιακός: Το σχέδιο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (pic)

Newsroom
Ολυμπιακός: Το σχέδιο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (pic)

bet365

Ο Πορτογάλος θα δει και την Κυριακή τον Βατσλίκ αλλά η πρόθεσή του είναι να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή 11άδα με τον Ατρόμητο.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τομαράς, Δημήτρης Σαμόλης

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι κοντά στο να καταλήξει στο τι 11άδα θα κατεβάσει με τον Ολυμπιακό απέναντι στον Ατρόμητο. Για τον γκολκίπερ μάλλον θα αποφασίσει την Κυριακή για Βατσλίκ ή Τζολάκη (έχει πάρει αποστολή και τον Κρίστινσον). Ο Τσέχος πάντως έκανε ποστάρισμα στο Instagram του δείχνοντας πως το περιμένει πως και πως αυτό το παιχνίδι με τον σύλλογο του Περιστερίου. Για την άμυνα τα φαβορί είναι οι Λαλά, Σισέ, Σωκράτης και Ρέαμπτσιουκ.

Βατσλίκ

Στο κέντρο ο Εμβιλά δήλωσε στη NOVA πως νιώθει καλά και ότι ξεπέρασε το πρόβλημά του. Έτσι ο Γάλλος δείχνει ο επικρατέστερος με τον Κούντε με τον Μπουχαλάκη να έχει επιβαρυνθεί με την Εθνική. Ο Βαλμπουενά να είναι πίσω από τον Ελ Αραμπί και στα δύο άκρα οι Ονιεκούρου και Ρόνι Λόπες. Η διάθεση του Πορτογάλου γενικότερα είναι να κατεβάσει το πιο καλό σχήμα με βάση τους διαθέσιμους παίκτες. Θυμίζουμε πως εκτός θα είναι οι Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά αλλά και ο Μασούρας. Οι δύο Αφρικανοί είχαν μία ουσιαστική προπόνηση λόγω των γεγονότων στη Γουϊνέα και ο Γιώργος Μασούρας προερχόταν από τραυματισμό. Πάντως επί του σχηματισμού δεν πρέπει να αποκλειστεί ούτε το 4-3-3 ούτε και το 4-4-2 για το ματς αυτό (με Τικίνιο 2ο φορ δηλαδή).

Θυμηθείτε ξανά την αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Βατσλίκ, Ανδρούτσος, Λαλά, Καρμπόβνικ, Ο. Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μάρκοβιτς, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Κούντε, Ονιεκούρου, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Α. Μπα, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα