Με Τσιγκρίνσκι ο Ιωνικός κόντρα στην ΑΕΚ, εκτός Κάνιας και Μπάσα

Με Τσιγκρίνσκι ο Ιωνικός κόντρα στην ΑΕΚ, εκτός Κάνιας και Μπάσα

Newsroom
Με Τσιγκρίνσκι ο Ιωνικός κόντρα στην ΑΕΚ, εκτός Κάνιας και Μπάσα

bet365

Ατομικό ακολούθησαν και το Σάββατο οι Μπάσα και Κάνιας με συνέπεια να μην συμπεριληφθούν στην αποστολή του Ιωνικού για την πρεμιέρα με την ΑΕΚ. Μέσα ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο νεοφώτιστος Ιωνικός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ την Κυριακή (12/9 - 20:30) στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Δημήτρη Σπανό να μην έχει στη διάθεσή του τους Μπάσα και Κάνιας, οι οποίοι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και στην προπόνηση του Σαββάτου.

Επίσης εκτός μένουν και οι Φουρλάνος και Μουστάκης. Ο πρώτος έβγαλε μέρος της προπόνησης και ο δεύτερος έκανε θεραπεία. Στην αποστολή του Ιωνικού βρίσκεται και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ να τίθεται αντιμέτωπος με τους κιτρινόμαυρους.

Στην αποστολή του Ιωνικού μπήκαν οι Αναγνωστόπουλος, Χριστοδούλης, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Κάκος, Κωνσταντινίδης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Μπουένο, Ρομαό, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Τουράμ, Λένις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα