Γιοβάνοβιτς: «Να είμαι ειλικρινής, το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες» (vid)

Newsroom
Γιοβάνοβιτς: «Να είμαι ειλικρινής, το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες» (vid)

bet365

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Σέρβο να αναφέρει πως ο αγώνας με τον Απόλλωνα κρίθηκε στις λεπτομέρειες παρά το 4-0 της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα, επικρατώντας με 4-0 του Απόλλωνα Σμύρνης. Παρά το σκορ αυτό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κράτησε χαμηλούς τόνους τονίζοντας πως το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της Cosmote ανέφερε τα εξής:

Για το θετικό ξεκίνημά του ίδιου και της ομάδας του: «Σίγουρα ήταν ένα καλό ξεκίνημα και χαίρομαι που ο κόσμος φεύγει χαρούμενος από το γήπεδο. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, είναι σημαντικό στο πρώτο ματς πρωταθλήματος που είχαμε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το που κρίθηκε το ματς: «Να είμαι ειλικρινής, το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ανεξαρτήτως του ότι το σκορ πήρε αυτή τη διάσταση. Στο ξεκίνημα ο Απόλλωνας ήταν πολύ πιο πιεστικός από μας. Το παιχνίδι κρίθηκε σε 2-3 φάσεις που εμείς καταφέραμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να βρούμε το γκολ, αυτό έκρινε το ματς. Ο Απόλλωνας ήταν μια πολύ καλή ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και εμείς σίγουρα έχουμε ακόμη πολλά πράγματα να κάνουμε ως ομάδα για να είμαστε όπως πρέπει να είμαστε στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα