Τα πλούσια δώρα που μπορείτε να κερδίσετε στο Fantasy του Gazzetta

Newsroom
Τα πλούσια δώρα που μπορείτε να κερδίσετε στο Fantasy του Gazzetta
Το Super League Fantasy Challenge είναι στο Gazzetta εντελώς δωρεάν για να πάρετε μεγάλα δώρα! Γίνεστε manager της ομάδας σας, φτιάχνετε την 11αδα και κερδίζετε πόντους. Είστε έτοιμοι;

Θες να γίνεις και εσύ προπονητής της δικής σου ομάδας; Tο Gazzetta σου δίνει την ευκαιρία για να γίνεις ο κορυφαίος προπονητής και να κερδίσεις πλούσια δώρα.

Ως manager του Gazzetta Fantasy, ο στόχος σας είναι να συγκεντρώσετε μια ομάδα 11 παικτών για να κερδίσετε πόντους με βάση τις επιδόσεις τους στη Super League.

Για το fantasy της Super League Ελλάδος, υπάρχουν φανταστικά βραβεία για να κερδίσετε. Τα βραβεία θα απονεμηθούν σε δύο περιόδους μέσα στη σεζόν - τέλος Δεκέμβρη για τον «πρωταθλητή χειμώνα» και μετά ξανά στο τέλος της σεζόν.

Τα δώρα

Κατάταξη βραβείων για “πρωταθλητή Χειμώνα”

  1. iPAD Air
  2. PlayStation 5
  3. 3ήμερο ταξίδι

Τελική κατάταξη βραβείων

  1. iPad Air
  2. PlayStation 5
  3. LG TV 55”

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα