Φτιάξε την ομάδα σου στο Fantasy του Gazzetta και κέρδισε πλούσια δώρα, εντελώς δωρεάν

Newsroom
Φτιάξε την ομάδα σου στο Fantasy του Gazzetta και κέρδισε πλούσια δώρα, εντελώς δωρεάν
Το Super League Fantasy Challenge είναι στο Gazzetta εντελώς δωρεάν για να πάρετε μεγάλα δώρα! Γίνεστε manager της ομάδας σας, φτιάχνετε την 11αδα και κερδίζετε πόντους. Είστε έτοιμοι;

Το όνειρο των περισσότερων ανδρών ανά τον κόσμο είναι να γίνουν ποδοσφαιριστές. Πολλοί όμως δεν το κατάφεραν κι αποφάσισαν να το… γυρίσουν στην προπονητική. Ακόμα και μέσω του διαδικτύου. Πώς;

Τώρα μέσω του Super League Fantasy στο Gazzetta, μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα και να κουμαντάρετε την ομάδα σας στο ελληνικό πρωτάθλημα το οποίο αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου!

Ουσιαστικά δημιουργείτε μια ομάδα από το μηδέν σε κάθε αγωνιστική, υπογράφετε παίκτες, τους προπονείται, κερδίζετε πόντους κι ανεβαίνετε στη βαθμολογική κατάταξη!

Το μαγικό ταξίδι της ομάδας σου εξαρτάται από τις αποφάσεις σου και τις ποδοσφαιρικές σου γνώσεις.

Το Super League Fantasy Challenge είναι εδώ, εντελώς δωρεάν και με μεγάλα δώρα! Πάρτε θέση και ετοιμάστε τις τακτικές σας γιατί το παιχνίδι τώρα ξεκινάει!

Οδηγίες παιχνιδιού

Καλώς ήρθατε στο Gazzeta Fantasy Challenge: Super League Greece! Ο διαγωνισμός fantasy ποδοσφαίρου για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός της Ελλάδας έφτασε.

Ως manager του Gazzetta Fantasy, ο στόχος σας είναι να συγκεντρώσετε μια ομάδα 11 παικτών για να κερδίσετε πόντους με βάση τις επιδόσεις τους στη Super League.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το παιχνίδι μπορείτε να τα βρείτε σε αυτές τις Οδηγίες Παιχνιδιού - πώς να επιλέξετε τις ομάδες σας, τον προϋπολογισμό σας, πώς να δημιουργήσετε και να συμμετάσχετε σε πρωταθλήματα και ποια είναι τα έπαθλα.

Ελπίζουμε να απολαύσετε το τουρνουά και το παιχνίδι. Καλή τύχη!

Πως να παίξετε

Με προϋπολογισμό 50 εκατομμυρίων ευρώ, ο στόχος σας είναι να επιλέξετε μια ομάδα από 11 παίκτες που θα μπουν στη σειρά σε έναν από τους έξι διαθέσιμους σχηματισμούς. Οι παίκτες που έχετε επιλέξει κερδίζουν πόντους για την ομάδα σας με βάση τις επιδόσεις τους σε κάθε αγώνα του Euro. Ο κύριος στόχος σας είναι να τερματίσετε όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα κερδίζοντας όσο περισσότερους πόντους μπορείτε.

Μπορείτε να αλλάξετε την ομάδα σας όσο θέλετε κατά τη διάρκεια της περιόδου μεταγραφών, που διαρκεί μέχρι την πρώτη προγραμματισμένη έναρξη στις 11 Σεπτεμβρίου 2021.

Μετά από αυτό, θα λάβετε:

5 μεταφορές ανά γύρο
50 μεταφορές για όλη τη σεζόν συμπεριλαμβάνοντας playoffs και play outs.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεταφορές μπορείτε να βρείτε στο "Μεταφορές και κλείδωμα"

Οι πόντοι απονέμονται για εμφανίσεις, σκοράρισμα, δημιουργία γκολ και διατήρηση ανέπαφης εστίας. Οι πόντοι χάνονται για κίτρινες / κόκκινες κάρτες και για παθητικό γκολ (ανατρέξτε στην ενότητα «Βαθμολόγηση πόντων» για περισσότερες λεπτομέρειες).

Θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις βαθμολογίες της ομάδας σας σε πραγματικό χρόνο στο live score του Gazzetta.

Επιλογή Ομάδας

Επιλέξτε την ομάδα των 11 παικτών πατώντας το σύμβολο + δίπλα στα ονόματά τους στη λίστα παικτών. Κάθε παίκτης έχει αποτιμηθεί σε εκατομμύρια ευρώ και η συνολική αξία της ομάδας σας δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν όρια στον αριθμό των παικτών που μπορείτε να επιλέξετε από οποιαδήποτε ομάδα και μπορείτε να επιλέξετε από οποιαδήποτε από τα ακόλουθα συστήματα: 4-4-2, 4-3-3, 3-5-2, 4-5- 1, 3-4-3 ή 5-4-1.

Κάντε κλικ στις κεφαλίδες των στηλών στη λίστα των παικτών για να ταξινομήσετε τους παίκτες είτε με βάση την αξία, είτε τη θέση ή τη χώρα τους. Υπάρχουν επίσης πρόσθετα φίλτρα που μπορείτε να εφαρμόσετε για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις επιλογές σας.

Μόλις είστε ικανοποιημένοι με την ομάδα σας, κάντε κλικ στην επιλογή "Υποβολή", δώστε ένα όνομα και συνεχίστε στην εγγραφή.

Εγγραφή & Παλιοί χρήστες

Αν ένας χρήστης συμμετείχε στο Gazzetta Fantasy Challenge: Euro 2021, δε θα χρειαστεί να κάνει εγγραφή σε νέο λογαριασμό. Απλά καταχωρείτε το email και τον κωδικό σας στον ήδη υπάρχον λογαριασμό. Νέοι χρήστες θα γραφτούν από την αρχή εισάγοντας μία διεύθυνση ηλεκτρονικού λογαριασμού, έναν αριθμό τηλεφώνου, επιλέγοντας έναν κωδικό και συμπληρώνοντας προσωπικά στοιχεία.

Μεταγραφές και Κλείδωμα

Πριν από την έναρξη της σεζόν στις 11 Σεπτεμβρίου 2021, μπορείτε να κάνετε όσες μεταγραφές θέλετε στην ομάδα σας.

Μετά από αυτό το σημείο, θα έχετε στη διάθεσή σας 50 μεταγραφές για να χρησιμοποιήσετε στη σεζόν. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για . Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις αλλαγές για να αντικαταστήσεις τραυματίες, τιμωρημένους αλλά και παίκτες που δεν βοηθάνε για να πάρεις το μάξιμουμ των πόντων από τις επιλογές σου

Σε κάθε γύρο έχετε όριο 5 μεταγραφών. Η εβδομάδα θα τρέχει από την Τρίτη μέχρι την Δευτέρα και μεταγραφές θα μπορείτε να κάνετε μετά τα μεσάνυχτα κάθε Δευτέρας

Κυλιόμενο κλείδωμα

Το Gazetta Fantasy θα χρησιμοποιήσει το κυλιόμενο κλείδωμα για τις μεταγραφές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε αλλαγές στην ομάδα σας στα μέσα του γύρου. Κάθε παίκτης κλειδώνει ξεχωριστά όταν η ομάδα του παίζει σε έναν γύρο - μετά από αυτό το σημείο δεν μπορούν να μεταγραφούν μέχρι να ολοκληρωθεί ο γύρος.

Βαθμολόγηση πόντων

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους κατά τη διάρκεια της σεζόν. Οι επιλεγμένοι παίκτες σας θα κερδίσουν πόντους ως εξής:

Όλοι οι παίκτες:

  • Συμμετοχή στην Αρχική Ενδεκάδα (2 πόντοι)
  • Συμμετοχή σαν Αλλαγή (1 πόντος)
  • Επίτευξη τέρματος (5 πόντοι)
  • Ασιστ (3 πόντοι)
  • Κόκκινη κάρτα (-3 πόντοι)
  • Κίτρινη κάρτα (-1 πόντος)
  • Χαμένο πέναλτι (-2 πόντοι)
  • Αυτογκόλ (-3 πόντοι)

Τερματοφύλακες μόνο:

  • Απόκρουση πέναλτι (5 πόντοι)

Τερματοφύλακες/Αμυντικοί μόνο:

  • Ανέπαφη Εστία - Ο παίκτης πρέπει να έχει αγωνιστεί 60 και πλέον λεπτά (5 πόντοι)*
  • Μηδέν στην άμυνα – Ο παίκτης να αγωνιστεί λιγότερο από 60 λεπτά (2 πόντοι)*
  • Πρώτο γκολ παθητικό (0 πόντοι)
  • Κάθε επιπλέον γκολ παθητικό (-1 πόντος)**
  • Δεν δίνονται πόντοι στην διαδικασία των πέναλτι.

*Bonus Ανέπαφης Εστίας:

Προκειμένου να κερδίσετε Bonus Ανέπαφης Εστίας (5 πόντοι), ο παίκτης σας πρέπει να ολοκληρώσει τουλάχιστον 60 λεπτά του αγώνα και η ομάδα του πρέπει να διατηρήσει το μηδέν για ολόκληρο τον αγώνα (συμπεριλαμβανομένου του επιπλέον χρόνου αλλά εξαιρουμένων των πέναλτι).

**Κανόνες για Γκολ παθητικό:

Οι τερματοφύλακες και οι αμυντικοί τιμωρούνται μόνο για γκολ που δέχθηκαν κατά τη διάρκεια που βρίσκονται στο γήπεδο.

Εάν ένας τερματοφύλακας ή αμυντικός αντικατασταθεί, δεν θα τιμωρηθεί για τυχόν άλλα γκολ που δεχθεί η ομάδα τους.

Η εξαίρεση σε αυτό είναι εάν ο τερματοφύλακας ή ο αμυντικός λάβει κόκκινη κάρτα. Σε αυτό το σενάριο, θα συνεχίσουν να τιμωρούνται για όλα τα γκολ που δέχεται η ομάδα τους μετά την αποβολή τους

Live Scoring

Μπορείτε να ακολουθήσετε τους πόντους της ομάδας σας και τις θέσεις του Private League σε κάθε αγώνα μέσω του Gazzetta Match Center. Οι ζωντανές ενημερώσεις βαθμολογίας προορίζονται αποκλειστικά για την ενίσχυση της απόλαυσής σας από το παιχνίδι και οι πόντοι πρέπει να θεωρούνται ενδεικτικοί μόνο.

Όλοι οι πόντοι στο παιχνίδι υπόκεινται σε επαλήθευση και δεν θα θεωρηθούν οριστικοί έως ότου ολοκληρωθεί η εβδομάδα του παιχνιδιού.

Ιδιωτικά Πρωταθλήματα

Η δημιουργία ενός ιδιωτικού πρωταθλήματος για εσάς και τους φίλους σας είναι ο τέλειος τρόπος για να δημιουργήσετε τοπική αντιπαλότητα και αστεία σε όλο το τουρνουά.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κερδίσετε ένα παιχνίδι με αντιπάλους τους φίλους σας και, με live τραπέζια πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια αγώνων, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να το κάνετε ένα υπέροχο τουρνουά για την παρέα σας.

Οι πρόεδροι του πρωταθλήματος θα έχουν την επιλογή να απομακρύνουν άλλους managers από το πρωτάθλημα έως ότου το πρωτάθλημα αρχίσει. Μόλις ξεκινήσει, το πρωτάθλημα είναι κλειδωμένο για το τουρνουά.

Δημόσια πρωταθλήματα

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε Δημόσια πρωταθλήματα για να συμμετάσχουν όλοι! Μπορείτε να βάλετε όρια για το πόσες ομάδες θα θέλατε στο πρωτάθλημά σας, αλλά από την άλλη πλευρά ξανασκεφτείτε το μιας και η πραγματική δοκιμασία είναι το πόσα άτομα μπορείτε να κερδίσετε!

Συνολική Κατάταξη

Όλοι οι χρήστες, μαζί με τις ομάδες τους εισάγονται στον πίνακα κατάταξης. Εδώ είναι που κερδίζονται τα βραβεία!

Για το fantasy της Super League Ελλάδος, υπάρχουν φανταστικά βραβεία για να κερδίσετε. Τα βραβεία θα απονεμηθούν σε δύο περιόδους μέσα στη σεζόν - τέλος Δεκέμβρη για τον «πρωταθλητή χειμώνα» και μετά ξανά στο τέλος της σεζόν.

Τα δώρα

Κατάταξη βραβείων για “πρωταθλητή Χειμώνα”

  1. iPAD Air
  2. PlayStation 5
  3. 3ήμερο ταξίδι

Τελική κατάταξη βραβείων

  1. iPad Air
  2. PlayStation 5
  3. LG TV 55”

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα