ΑΕΚ: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή και ο Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή και ο Λιβάι Γκαρσία

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή και ο Λιβάι Γκαρσία

bet365

Την ώρα που ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς περιμένει την επιστροφή όλων των διεθνών ενόψει της πρεμιέρας της ΑΕΚ, ο Λιβάι Γκαρσία συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα πλησιάζοντας όμως και αυτός στην επάνοδό του.

Η ΑΕΚ βρίσκεται τέσσερις ημέρες πριν την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten με αντίπαλο τον Ιωνικό (12/9 - 20:30) με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να δουλεύει στα Σπάτα χωρίς τους διεθνείς και τον Λιβάι Γκαρσία.

Ο 24χρονος εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του καθώς σύντομα θα μπει και αυτός σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων έπειτα από την επέμβαση καθαρισμού στην οποία είχε πραγματοποιήσει στο γόνατό του.

Είναι θέμα ημερών στο να επανέλθει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα ο Λιβάι Γκαρσία, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να προφυλαχθεί στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος από το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ.

Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μιλόγεβιτς έχοντας δει με ικανοποίηση όλους τους άλλους τραυματίες που υπήρχαν στο ιατρικό δελτίο να αναρρώνουν τελευταία.

Ο 51χρονος Σέρβος κόουτς περιμένει και την επιστροφή των διεθνών ώστε τις επόμενες τρεις μέρες να δουλέψει με απαρτία στα Σπάτα για την πρεμιέρα της Ένωσης στο πρωτάθλημα. Από την αυριανή προπόνηση της Πέμπτης (9/9 - 19:00) και έπειτα θα φανούν καλύτερα και τα πλάνα του για την αναμέτρηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα