ΑΕΚ: Επιτυχημένη η επέμβαση στον Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Επιτυχημένη η επέμβαση στον Λιβάι Γκαρσία

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Επιτυχημένη η επέμβαση στον Λιβάι Γκαρσία

bet365

Απολύτως επιτυχημένος ήταν ο αρθροσκοπικός καθαρισμός στο γόνατο, στον οποίο υποβλήθηκε ο 23χρονος εξτρέμ της ΑΕΚ, που θα τον αφήσει τρεις με τέσσερις εβδομάδες εκτός.

Όπως είχατε ενημερωθεί από χθες, ο Λιβάι Γκαρσία λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε στο αριστερό του γόνατο, αποφασίστηκε να προχωρήσει σε επέμβαση αρθροσκοπικού καθαρισμού για να αποκαταστήσει την μικρή ρήξη που είχε υποστεί στον μηνίσκο.

Η επέμβαση έγινε σήμερα στο Ιατρικό Κέντρο από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, Παντελή Νικολάου και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για τον 23χρονο εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Ο Λιβάι Γκαρσία θα απουσιάσει για τις επόμενες τρεις με τέσσερις εβδομάδες, επιστρέφοντας μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες μέσα στον Σεπτέμβριο.

Το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα ήταν σημαντικός παράγοντας ώστε στην ΑΕΚ να πάρουν τη συγκεκριμένη απόφαση προκειμένου ο παίκτης να απαλλαγεί απολύτως από το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και να επιστρέψει έτοιμος και χωρίς ενοχλήσεις ενόψει της σεζόν που ξεκινάει. Ο Γκαρσία θα πάρει εξιτήριο την Πέμπτη (18/8).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα