ΑΕΚ: Από το Μπερναμπέου, το Καμπ Νου και το Παρκ ντε Πρενς στα καθίσματα της Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena

ΑΕΚ: Από το Μπερναμπέου, το Καμπ Νου και το Παρκ ντε Πρενς στα καθίσματα της Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Από το Μπερναμπέου, το Καμπ Νου και το Παρκ ντε Πρενς στα καθίσματα της Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena

bet365

Θέμα στην Ισπανία έγινε η τοποθέτηση των καθισμάτων στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, καθώς η ισπανική εταιρία που ανέλαβε το πρότζεκτ είχε κατασκευάσει τα καθίσματα στα γήπεδα των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν μεταξύ άλλων.

Στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena ξεκίνησε η τοποθέτηση των καθισμάτων στο πάνω διάζωμα. Στο συγκεκριμένο σημείο εκτός από τα κίτρινα καθίσματα, τοποθετούνται και καρεκλάκια μαύρου χρώματος που θα σχηματίζουν το έτος ίδρυσης της ΑΕΚ, το 1924, καθώς και τον δικέφαλο αετό, ενώ στο κάτω διάζωμα θα σχηματιστεί το ΑΕΚ FC.

Η εταιρία που ανέλαβε την κατασκευή των καθισμάτων στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι ισπανική. Πρόκειται για την Daplast με έδρα της Κόρδοβα και μάλιστα το νέο της πρότζεκτ της στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena έγινε θέμα στις ιστοσελίδες της Ανδαλουσίας. Ένα από τα μεγαλύτερα media της Σεβίλλης, η Diario de Sevilla φιλοξένησε ένα εκτενές ρεπορτάζ για την κατασκευή των καθισμάτων του γηπέδου της Ένωσης.

Όπως τονίζουν οι Ισπανοί, η εταιρία που κατασκεύασε τα καθίσματα για το Σαντιάγο Μπερναμπέου της Ρεάλ Μαδρίτης, για το Καμπ Νου της Μπαρτσελόνα, για το Σάντσεθ Πιθχουάν της Σεβίλλης για το Μπενίτο Βιγιαμαρίν της Μπέτις, αλλά και για το Παρκ ντε Πρενς της Παρί Σεν Ζερμέν, αναλαμβάνει πλέον να «ντύσει» εσωτερικά και το γήπεδο της ΑΕΚ, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε να συμμετέχει και στην ανακατασκευή του γηπέδου της Μετς.

Η εταιρία έχει συνολικά τοποθετήσει πάνω από 3 εκατομμύρια καθίσματα για περισσότερες από 2.000 εγκαταστάσεις κάθε είδους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Είτε αυτές αφορούν τον αθλητισμό, είτε όχι. Στο επίκεντρο βέβαια είναι το ποδόσφαιρο, με την ΑΕΚ να αποτελεί το πιο πρόσφατο κλαμπ το οποίο έδωσε στην ισπανική εταιρία την κατασκευή των καθισμάτων του νέου της γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα