ΑΕΚ: Σχηματίζεται το «1924» στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (pic)

ΑΕΚ: Σχηματίζεται το «1924» στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (pic)

Κώστας Τόπας
ΑΕΚ: Σχηματίζεται το «1924» στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (pic)

bet365

Το έτος ίδρυσης της ΑΕΚ (1924) αναμένεται να σχηματιστεί στα καθίσματα της «Αγιάς Σοφιάς - OPAP Arena».

Το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια βρίσκεται πια στο τελικό του στάδιο και σύντομα αναμένεται να ανοίξει τις «πύλες» του, με την προσμονή να αυξάνεται διαρκώς. Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα τοποθετήθηκαν και τα πρώτα καθίσματα στις εξέδρες.

Το αξιοσημείωτο όμως της υπόθεσης είναι ότι με την τοποθέτηση των καθισμάτων, στο άνω διάζωμα, σχηματίζεται το «1924», το έτος ίδρυσης δηλαδή της ΑΕΚ, με έναν δικέφαλο αετό ενδιάμεσα, ενώ στο κάτω διάζωμα θα αναγράφεται το «AEK FC».

Τα έργα στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου με τους φιλάθλους της Ένωσης να ανυπομονούν δικαίως για να μπουν επιτέλους μέσα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED