Ολυμπιακός: Στο δρόμο για Ελλάδα ο Μαντί Καμαρά (vids)

Ολυμπιακός: Στο δρόμο για Ελλάδα ο Μαντί Καμαρά (vids)

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Στο δρόμο για Ελλάδα ο Μαντί Καμαρά (vids)

bet365

Ο Μαντί Καμαρά «πετάει» για Ελλάδα, αφήνει πίσω όσα έγιναν στη Γουινέα με το πραξικόπημα και ενσωματώνεται στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, λίγες μέρες πριν από τη σέντρα της Super League Interwetten.

Τρεις μέρες μετά το πραξικόπημα στη Γουινέα, που είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα Γουινέα - Μαρόκο, όλα κύλησαν ομαλά και ο Μαντί Καμαρά παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Ο χαφ του Ολυμπιακού καθυστέρησε να φύγει σε σχέση με άλλους διεθνείς της Γουινέας, καθώς σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στη χώρα του, έπρεπε να ανανεώσει το διαβατήριό του.

Ο διεθνής μέσος θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» και μένει να φανεί αν συμπεριληφθεί στην αποστολή του κυριακάτικου (12/9, 20.30) αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο, για την πρεμιέρα της Super League Interwetten.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα