Παλάσιος: «Σας περιμένω σύντομα στη Λεωφόρο» (vid)

Παλάσιος: «Σας περιμένω σύντομα στη Λεωφόρο» (vid)

Newsroom
Παλάσιος: «Σας περιμένω σύντομα στη Λεωφόρο» (vid)

bet365

Μήνυμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, έστειλε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Σεμπάστιαν Παλάσιος, ο οποίος έδωσε... ραντεβού στη Λεωφόρο.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποτελεί ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του «τριφυλλιού», είχε μιλήσει στο Gazzetta κι αναφέρθηκε στην θέλησή του να παίξει στην ελληνική ομάδα και δίνει υπόσχεση στον κόσμο του συλλόγου!

Αυτή τη φορά ο Παλάσιος μέσω των social media του Παναθηναϊκού, θέλησε να στείλει μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας, τονίζοντας πως τους περιμένει σύντομα στη Λεωφόρο.

«Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, γεια σας! Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έρθω στον σύλλογο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αγάπη που μου στέλνετε μέσω των κοινωνικών δικτύων. Σας περιμένω σύντομα στη Λεωφόρο. Σας χαιρετώ όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Τούκου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα