Ο Παλάσιος στο Gazzetta: «Ήθελα πολύ τον Παναθηναϊκό, έρχομαι για να κάνω τον κόσμο χαρούμενο»

Ο Παλάσιος στο Gazzetta: «Ήθελα πολύ τον Παναθηναϊκό, έρχομαι για να κάνω τον κόσμο χαρούμενο»

Νίκος Αθανασίου
Ο Παλάσιος στο Gazzetta: «Ήθελα πολύ τον Παναθηναϊκό, έρχομαι για να κάνω τον κόσμο χαρούμενο»

bet365

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και μιλά στο Gazzetta για την νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του, το πόσο πολύ ήθελε να παίξει για το «τριφύλλι» και δίνει υπόσχεση στον κόσμο της ομάδας!

Το θρίλερ της μεταγραφής του Σεμπάστιαν Παλάσιος στον Παναθηναϊκό είχε happy end στα τελευταία λεπτά της μεταγραφικής περιόδου, με το «τριφύλλι» να ντύνει στα πράσινα τον Αργεντινό εξτρέμ με... buzzer beater, δαπανώντας ένα ποσό πάνω από 1.5 εκατομμύριο ευρώ!

Ο «Τούκου», όπως είναι το ψευδώνυμό του, μιλά στο Gazzetta για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, αναφέρεται στην θέλησή του να παίξει στην ελληνική ομάδα και δίνει υπόσχεση στον κόσμο του συλλόγου!

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό. Ήθελα πολύ να συμβεί αυτό, ήθελα να παίξω σε αυτή την ομάδα και έκανα ότι μπορούσα, πίεσα αρκετά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα, θέλω να γνωρίσω τον προπονητή, τους νέους μου συμπαίκτες, την διοίκηση, όλο τον κόσμο που δουλεύει στην ομάδα και να τους ευχαριστήσω για την δουλειά που έκαναν, ώστε να υπογράψω στον Παναθηναϊκό».

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει δει, έχει παρακολουθήσει βίντεο στο Youtube για την ατμόσφαιρα στην Λεωφόρο και φυσικά γνωρίζει τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες που «γέννησε» η μεταγραφή του.

«Έρχομαι στην Ελλάδα για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο κλαμπ, ξέρω τις απαιτήσεις που υπάρχουν και γνωρίζω πως οι οπαδοί του δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα, είναι φανατικοί. Μου αρέσει πολύ αυτό και θα κάνω τα πάντα για να τους κάνω χαρούμενους».

Ο Παλάσιος από το πρωί της Τετάρτης ρυθμίζει όλες τις απαιραίτητες λεπτομέρειες για να ταξιδέψει το συντομότερο δυνατό στην Αθήνα και να τεθεί στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Λεωφόρο. Σύμφωνα με το περιβάλλον του αυτό θα συμβεί προς το τέλος της εβδομάδας, πιθανότατα την Κυριακή ενώ την Παρασκευή ο ποδοσφαιριστής θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του.

Mπορείτε να ακούσετε το Podgazzt και εδώ, στο Spotify.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα