Ολα τα δεδομένα για τα τηλεοπτικά του ΠΑΟΚ

Ολα τα δεδομένα για τα τηλεοπτικά του ΠΑΟΚ

Ολα τα δεδομένα για τα τηλεοπτικά του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ παραμένει η μοναδική από τις 14 ομάδες της Superleague Interwetten χωρίς τηλεοπτική στέγη, με τους «ασπρόμαυρους» να συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με το συνδρομητικό κανάλι της NOVA.

Οι 13 από τις 14 ομάδες της Superleague Interwetten έχουν βρει τηλεοπτική στέγη για την σεζόν 2021-22, το πρωτάθλημα θα κάνει πρεμιέρα στις 11-12 Σεπτεμβρίου, ωστόσο παραμένει άγνωστο από ποιο κανάλι θα μεταδοθεί το ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα της 1ης αγωνιστικής.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας παραμένουν οι μοναδικοί που δεν έχουν φτάσει σε κάποια συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματά τους.

Το προηγούμενο διάστημα είχε διαφανεί μια προοπτική οριστικής συμφωνίας με την συνδρομητική πλατφόρμα της NOVA, ωστόσο οι δύο πλευρές βρίσκονται ακόμη σε διαπραγματεύσεις, με τον Ιβάν Σαββίδη να είναι εκείνος που χειρίζεται αποκλειστικά το θέμα και βρίσκεται σε συζητήσεις με το συνδρομητικό κανάλι.

Ο κύκλος των διαπραγματεύσεων δεν έχει ολοκληρωθεί, προφανώς και θα υπάρξουν κι άλλες επαφές μεταξύ του ΠΑΟΚ και της NOVA, ωστόσο αν δεν προκύψει συμφωνία σ’ ότι αφορά την τηλεοπτική κάλυψη των εντός έδρας αγώνων του «Δικεφάλου», τότε οι «ασπρόμαυροι» θα σκεφτούν την προοπτική να μεταδίδονται οι αναμετρήσεις από το ελεύθερο κανάλι του OPEN TV, αν χρειαστεί και μέσω του PAOK TV.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα