Super League Interwetten: Ψηφίστηκε η προκήρυξη, σέντρα στις 11/9

Super League Interwetten: Ψηφίστηκε η προκήρυξη, σέντρα στις 11/9

bet365

Ομόφωνα ψηφίστηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος και έτσι θα έχουμε σέντρα στις 11/12 Σεπτεμβρίου! Τα ματς της 1ης αγωνιστικής.

Στη Γενική συνέλευση της Πέμπτης (2/9), εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη, γεγονός που σημαίνει ότι σε 9 μέρες θα έχουμε επιτέλους δράση στα γήπεδα της Super League Interwetten.έχουμε Πρωτάθλημα!

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου. Θυμίζουμε ότι προηγήθηκε η συμφωνία του Αστέρα με τη Nova και των πέντε ΠΑΕ (Βόλος, Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία) με την Cosmote TV. Τονίζουμε ότι για να ψηφιστεί η προκήρυξη ήταν αναγκαία κι η αλλαγή του καταστατικού και από το 23/24 έχουμε κεντρική διαχείριση (12-2 οι ψήφοι).

Μένει να μάθουμε το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων, κάτι που θα συμβεί αργότερα.

Θυμίζουμε την 1η αγωνιστική:

ΑΕΚ-Ιωνικός
Αρης-ΟΦΗ
Βόλος ΝΠΣ-ΠΑΣ Λαμία
Ολυμπιακός-Ατρόμητος
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης
Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης

H ανακοίνωση:

Ομόφωνα εγκρίθηκε από τη Γ.Σ. η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, η οποία θα αποσταλεί άμεσα στην ΕΠΟ προς έγκριση.

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η τροποποίηση άρθρων του καταστατικού του συνεταιρισμού που σχετίζονται με την κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων άρθρου 84 του Ν. 2725/1999, κατά τρόπο ώστε από την αγωνιστική περίοδο 2023-24 να καθίσταται υποχρεωτική η κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων άρθρου 84 του Ν. 2725/1999. Η Γ.Σ. για το θέμα της κεντρικής διαχείρισης διεκόπη και θα συνεχιστεί την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Εγκρίθηκε ομόφωνα ο ορισμός αγώνων 1ης αγωνιστικής Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten αγ. περιόδου 2021-22 και κατά πλειοψηφία η τροποποίηση του ετήσιου συνοπτικού αγωνιστικού προγράμματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα