Παναθηναϊκός: Με... buzzer beater η μεταγραφή του Παλάσιος στις 23:52!

Παναθηναϊκός: Με... buzzer beater η μεταγραφή του Παλάσιος στις 23:52!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Με... buzzer beater η μεταγραφή του Παλάσιος στις 23:52!

bet365

Η μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος επικυρώθηκε και τυπικά οκτώ λεπτά πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου σε ένα ανεπανάληπτο μεταγραφικό θρίλερ για τον Παναθηναϊκό.

Βραδιά που θα μείνει αξέχαστη για πολλά χρόνια στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ήταν η αποψινή στα γραφεία του συλλόγου. Η μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος μέχρι να ολοκληρωθεί πέρασε από χίλια κύματα, έφτασε πολλές φορές κοντά στο θετικό αλλά και στο αρνητικό της φινάλε! Ακόμη και σήμερα, τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου! Το «τριφύλλι», όμως, πάντα έβρισκε τις απαντήσεις στα προβλήματα που έβαζαν Αργεντίνοι και Μεξικανοί της Πατσούκα και κατάφερε στο... 90' να ντύσει στα πράσινα τον Αργεντινό εξτρέμ από την Ιντεπεντιέντε.

Η υπόθεση έφτασε στην κόψη του ξυραφιού και ενδεικτικό της ιστορίας είναι πως η μεταγραφή «κλείδωσε» και τυπικά στο παγκόσμιο σύστημα στις 23.52! Δηλαδή οκτώ λεπτά πριν την λήξη της προθεσμίας! Ο Παναθηναϊκός με... buzzer beater κατάφερε να αποκτήσει τον Παλάσιος και να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που βρέθηκαν στον δρόμο του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα