Οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Σαντέ Σίλβα στην Ντιζόν

Οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Σαντέ Σίλβα στην Ντιζόν

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Σαντέ Σίλβα στην Ντιζόν

bet365

Η Ντιζόν είναι από τις ομάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον Σάντε Σίλβα και σύμφωνα με τη Record, ο Πορτογάλος είναι κοντά στη γαλλική ομάδα.

Σε θρίλερ εξελίσσεται το ζήτημα επιστροφής του Σάντε Σίλβα στον Άρη. Οι «κίτρινοι» κατέθεσαν στη Γουέστ Χαμ πρόταση απόκτησης των δικαιωμάτων του 24χρονου επιθετικού, προσφέροντας οικονομικό αντάλλαγμα κυρίως όμως υψηλό ποσοστό μεταπώλησης καθώς ο Σίλβα έχει συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο έως το καλοκαίρι του 2022. Οι Θεσσαλονικείς δείχνουν να ποντάρουν περισσότερο στο «θέλω» του παίκτη ο οποίος μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, η Record σημειώνει ότι ο Σίλβα είναι κοντά στην Ντιζόν δίχως να διευκρινίζεται αν η γαλλική ομάδα κατέθεσε καλύτερη πρόταση στη Γουέστ Χαμ. Οριστική εξέλιξη αναμένεται στις επόμενες ώρες, δεν υπάρχει εξάλλου άλλο χρονικό περιθώριο καθώς εκπνέει η μεταγραφική περίοδος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα