Επιστροφή Σαντέ Σίλβα στον Άρη!

Επιστροφή Σαντέ Σίλβα στον Άρη!

Επιστροφή Σαντέ Σίλβα στον Άρη!

bet365

Λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, ο Άρης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Σάντε Σίλβα!

Ο Άρης δείχνει διατεθειμένος να προχωρήσει σε μια γνώριμη λύση για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του καθώς ο Σάντε Σίλβα αγωνίστηκε πέρυσι στην ομάδα, ξέρει τη φιλοσοφία του Άκη Μάντζιου αλλά και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά της πλειοψηφίας των παικτών. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής συνεχίζει να ανήκει στη Γουέστ Χαμ, ο αγγλικός Τύπος επιμένει όμως ότι αναζητείται τρόπος αποδέσμευσής του και για την ακρίβεια ότι ο 24χρονος παίκτης είναι προς πώληση. Για τον λόγο αυτό οι «κίτρινοι» είναι στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων για την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή με τον παίκτη να έχει δώσει τα χέρια για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Επιθυμία του Σίλβα είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που γνωρίζει, δείχνει ότι προτιμά την προοπτική του Άρη και στη διάρκεια της ημέρας θα φανεί αν μπορεί να ολοκληρωθεί μία ακόμη μεταγραφή για τους Θεσσαλονικείς.

Αυτό που διαφαίνεται ως δεδομένο είναι η επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στο «Κλ. Βικελίδης» αλλά και η αντίστοιχη του Άρη να τον διατηρήσει. Ωστόσο, στην όλη ιστορία κυρίαρχο ρόλο έχει η Γουέστ Χαμ η οποία διατηρεί τα δικαιώματά του. Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι η πρόταση του Άρη περιλαμβάνει την καταβολή ενός ποσού μικρότερου από αυτό που είχε δαπανήσει η αγγλική ομάδα - θυμίζουμε ότι η αγορά των δικαιωμάτων του κόστισε 1.7 εκατομμύρια ευρώ - αλλά υψηλό ποσοστό μεταπώλησης. Πέρυσι ο Σίλβα είχε γεμάτη χρονιά με τον Άρη καθώς χρησιμοποιήθηκε σε 33 αγώνες και είχε τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα