Παναθηναϊκός: «Κλείνει» ο Μπρινιόλι

Παναθηναϊκός: «Κλείνει» ο Μπρινιόλι

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Κλείνει» ο Μπρινιόλι

bet365

Η συμφωνία στην φόρμουλα αποχώρησης του από την Έμπολι απομένει για να ντυθεί στα πράσινα ο Ιταλός πορτιέρε, Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι από την Έμπολι. το όνομα του οποίου αποκάλυψε το Gazzetta το μεσημέρι της Κυριακής. Ο 30χρονος Ιταλός τερματοφύλακας προβάρει την φανέλα του «τριφυλλιού», μιας και το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία στον τρόπο που θα αποχωρήσει από τον ιταλικό σύλλογο, ο οποίος έχει ανάψει... πράσινο στην αποχώρηση του έμπειρου άσου.

Τα σενάρια είναι δύο. Είτε θα αποχωρήσει σήμερα ως ελεύθερος με ένα ποσοστό μεταπώλησης(κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και τις επόμενες ημέρες) είτε οι «πράσινοι» θα δώσουν ένα ποσό στον ιταλικό σύλλογο και θα «τρέξουν» άμεσα την διαδικασία. Με τα υπάρχοντα δεδομένα μοιάζει πολύ δύσκολο να μην ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Μπρινιόλι.

Για την ώρα, όπως και στην περίπτωση του Σεμπάστιαν Παλάσιος, η «πράσινη» ΠΑΕ τηρεί σιγή ιχθύος και θα επικοινωνήσει νεότερα μόνο όταν έχει φτάσει στο σημείο των ανακοινώσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα