Ολυμπιακός: Το ντόμινο με Λαλά, Σεμέδο και στόπερ 

Ολυμπιακός: Το ντόμινο με Λαλά, Σεμέδο και στόπερ 

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το ντόμινο με Λαλά, Σεμέδο και στόπερ 

bet365

Το τέλος των μεταγραφών είναι κοντά αλλά ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να έχει ακόμα και άλλες δύο προσθήκες για την άμυνά του, που θα επηρεάσουν συγκεκριμένα πρόσωπα.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως απομένει να γίνει μία ακόμα κίνηση για τα άκρα της άμυνας του Ολυμπιακού.

Οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για δεξιά (και όχι αριστερά όπως υπήρχε ως πληροφορία τα προηγούμενα 24ωρα) εξου και η προσπάθεια για παίκτες όπως ο Φρεντερίκ Γκιλμπέρ, ο 26χρονος Γάλλος δεξιός μπακ (παίζει και στόπερ επίσης) της Άστον Βίλα. Εφόσον όμως έρθει και ένας ακόμα παίκτης για δεξιά (με δεδομένο πως ο Καρμπόβνικ παίζει και εκεί και υπάρχει και ο Ανδρούτσος ως μία εφεδρική λύση) τότε μπορεί να επηρεαστεί ο Κένι Λαλά που και δεν έχει ικανοποιήσει και καλό συμβόλαιο έχει και ομάδες στη Γαλλία τον θέλουν εάν χρειαστεί.

Τώρα για το θέμα του κέντρου της άμυνας. Ο Κινκουέ αποκτήθηκε ως μία κίνηση επένδυσης. Από τη στιγμή που θα αποχωρήσει ο Σεμέδο (η πρόθεση παραμένει με μεταγραφή) δεν θα πρέπει να αποκλειστεί να έρθει και στόπερ έστω και στο... πάρα πέντε. Οι μεταγραφικές διεργασίες εξάλλου στον Ολυμπιακό παραδοσιακά τις τελευταίες ημέρες είναι πολλές.

Να θυμίσουμε επίσης πως οι Ιταλοί θεωρούν πως ο Μανωλάς θα μείνει στη Νάπολι. Την ίδια ώρα όμως με τη Νάπολι έχει συνδεθεί και ο Μαντί Καμαρά (που έκανε Like σε ανάρτηση των Ναπολιτάνων) και ο Σεμέδο.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα