ΑΕΚ: Υπόθεση Τσούμπερ, όλα βαίνουν καλώς!

ΑΕΚ: Υπόθεση Τσούμπερ, όλα βαίνουν καλώς!

ΑΕΚ: Υπόθεση Τσούμπερ, όλα βαίνουν καλώς!

bet365

Θετικά εξελίσσεται η υπόθεση του Στέφεν Τσούμπερ για την ΑΕΚ και είναι πιθανό την Κυριακή (29/8) να ολοκληρωθεί, χωρίς ακόμα ωστόσο να έχουν πέσει οι υπογραφές!

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Οι Γιάννης Παπαδημητρίου και Παναγιώτης Κονέ, όπως αποκάλυψε το Gazzetta, βρίσκονται από το απόγευμα της Παρασκευής στη Φρανκφούρτη έχοντας ως στόχο να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Στέφεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ παρέμενε δυνατά στο παιχνίδι για τον 30χρονο Ελβετό διεθνή χαφ-εξτρέμ και σήμερα Σάββατο (28/8) οι συζητήσεις συνεχίστηκαν επί γερμανικού εδάφους μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Είναι πραγματικότητα ότι η παρουσία των Παπαδημητρίου και Κονέ στη Φρανκφούρτη βοήθησε στο να προχωρήσουν οι επαφές λόγω των ζητημάτων που είχαν προκύψει και αυτό κάνει την υπόθεση του Τσούμπερ να μοιάζει πιο εφικτή από ποτέ για την ΑΕΚ.

Ωστόσο, θα πρέπει να επισημάνουμε για ακόμα μια φορά, ότι υπογραφές δεν έχουν πέσει ούτε με τον παίκτη, αλλά ούτε με την Αϊντραχτ. Συνεπώς ακόμα δεν μπορούμε να μιλάμε για τελειωμένη μεταγραφή.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι τα πράγματα βαίνουν καλώς και δεν αποκλείεται την Κυριακή (29/8) να έχει «κλειδώσει» το deal. Για να γίνει αυτό όμως επαναλαμβάνουμε πως θα πρέπει να υπάρχουν υπογεγραμμένα έγγραφα, κάτι το οποίο ως τώρα δεν έχει συμβεί. Άλλωστε τα στελέχη της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης βρίσκονταν σήμερα στον εκτός έδρας αγώνα με την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Το γεγονός ότι ακόμα δεν υπάρχει οριστική μεταγραφή του Τσούμπερ ξεκαθάριζαν και από την ΑΕΚ. Ωστόσο, επικρατεί αισιοδοξία από τη στιγμή που η υπόθεση μπαίνει σε καλό δρόμο.
Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ επιδιώκει να ολοκληρώσει τον δανεισμό με οψιόν αγοράς του 30χρονου Ελβετού χαφ-εξτρέμ με ετήσιες απολαβές 900.000 ευρώ και τριετές συμβόλαιο αν ασκήσει την οψιόν του χρόνου το καλοκαίρι.

Photo Credits: Getty Images

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα