ΑΕΚ: «Πέταξαν» Φρανκφούρτη για Τσούμπερ οι Κονέ και Παπαδημητρίου

ΑΕΚ: «Πέταξαν» Φρανκφούρτη για Τσούμπερ οι Κονέ και Παπαδημητρίου

ΑΕΚ: «Πέταξαν» Φρανκφούρτη για Τσούμπερ οι Κονέ και Παπαδημητρίου

bet365

Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου αναχώρησαν για τη Φρανκφούρτη προκειμένου να διευθετήσουν τα ζητήματα που παρουσιάστηκαν και να τελειώσουν τη μεταγραφή του Στέφεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Η ΑΕΚ είχε μπει στην τελική ευθεία για τη μεταγραφή του Στέφεν Τσούμπερ από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, ωστόσο όπως επισημάναμε στο ρεπορτάζ του Gazzetta χθες βράδυ δεν υπήρχε τίποτα οριστικό και τελειωμένο. Άλλωστε για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρχουν υπογραφές...

Η Ένωση, έχοντας συγκρατημένη αισιοδοξία, θα συνέχιζε και σήμερα τις επαφές με την Αϊντραχτ για τον δανεισμό του 30χρονου Ελβετού χαφ-εξτρέμ με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, προτείνοντας στον παίκτη συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 900.000 ευρώ και τριετές ή τετραετές συμβόλαιο αν η ΑΕΚ ασκήσει την οψιόν.

Στις επαφές που συνεχίστηκαν λοιπόν από το πρωί μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών παρουσιάστηκαν ζητήματα, τα οποία μάλιστα αναγκάζουν τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Παναγιώτη Κονέ και τον εκτελεστικό διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου να «πετάξουν» για τη Γερμανία.

Η ΑΕΚ υποχρεούται να διευθετήσει άμεσα αυτά τα θέματα και γι' αυτό οι Κονέ και Παπαδημητρίου έφυγαν το απόγευμα της Παρασκευής (27/8) για τη Φρανκφούρτη ώστε να δώσουν τη λύση από κοντά με σκοπό να τελειώσουν τη μεταγραφή του Τσούμπερ. Η πτήση ήταν προγραμματισμένη για τις 18:00 και αναχώρησε με μια μικρή καθυστέρηση.

Φυσικά δεν αποκλείεται να υπάρχει και κάτι άλλο μεταγραφικό πίσω από αυτό το ταξίδι, ωστόσο, ο προορισμός προφανώς και αφορά σε τεράστιο βαθμό την υπόθεση Τσούμπερ.

Από την πρώτη στιγμή είχαμε τονίσει ότι η ΑΕΚ κινείται δυνατά και αποφασιστικά για να κάνει την υπέρβαση με τον 30χρονο Ελβετό διεθνή σε μια υπόθεση δύσκολη. Το ταξίδι των Κονέ και Παπαδημητρίου λοιπόν στη Γερμανία έχει ως στόχο να ξεμπλοκάρει την κατάσταση για να προχωρήσει η μεταγραφή του Τσούμπερ στην Ένωση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι λίγο αργότερα, έγινε γνωστό πως ο Φίλιπ Κόστιτς της Αϊντραχτ αρνήθηκε να προπονηθεί απαιτώντας να πάρει μεταγραφή για τη Λάτσιο, μια εξέλιξη που προφανώς συνδέεται με την περίπτωση του Τσούμπερ, ο οποίος αποτελούσε τη δεύτερη επιλογή στην αριστερή πτέρυγα της γερμανικής ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα